Bel ons op 013 - 8080 211

Gratis verzonden vanaf € 40. Koolhydraatarm, Eiwitdieet en Atkins.

Adam's Pizza Adamo

Yes! Eindelijk een mix voor een koolhydraatarme pizzabodem! (die ook nog lekker is)
De glutenvrije koolhydraatarme pizzabodem van Adam's kun je heel gemakkelijk zelf bereiden: even kneden, bakken  en beleggen zoals je zelf het liefste hebt. (De bakmix bevat geen tomatensaus)

Scroll naar beneden voor meer info over dit product.

Voldoende op voorraad.
€ 3,49
  • Koop 5 voor € 3,29 per stuk. en bespaar 6%
Adam's Brot

Waarom Bregje?

Alles voor je dieet:
Eiwitdieet, Koolhydraatarm en Atkins

Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 12u.

Is het totaalbedrag meer dan € 100? Kies dan je gratis cadeau uit.

Gratis verzonden vanaf € 40.
Anders: € 4,95 in NL en € 5,95 in BE.


Betaalmogelijkheden

Betaal veilig en makkelijk met o.a.:

Details

Details

Adam's Fitnessfoods heeft hun beroemde mix voor koolhydraatarme pizzabodem verbeterd.
Nu nog meer smaak met minder koolhydraten én glutenvrij. De mix is nu zo gemaakt dat je geen gist meer toe hoeft te voegen.

De pizzabodem van Adam's kun je heel gemakkelijk zelf bereiden: even kneden, laten rijzen en beleggen zoals je zelf het liefste hebt. (De bakmix bevat geen tomatensaus)

De volledige pizzabodem bevat 6,4 gram koolhydraten! (excl beleg uiteraard)

De bakmix bevat 150gr meel. Hiermee maak je een koolhydraatarme pizza bodem van 400 gr.

Meer Info

Meer Info

Artikelnummer Adams-PizzaAdamo
Gluten- of Lactosevrij Glutenvrij
Is dit een Groen product? Ja
Merk Adam's Brot
Geschikt voor fase 1, 2, 3, 4, Na het dieet
Bereidingswijze

Voeg in een kom de pizzamix en 250ml handwarm water (25 - 30 graden). Kneed dit 2 minuten met de hand en leg het deeg gelijkmatig (1,5 cm dik) op een bakblik (met bakpapier).

Plaats het bakblik 25 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Beleg de pizza. (eigen fantasie)

Plaats nu de pizza weer terug in de oven en bak verder voor ongeveer 7 tot 10 minuten.

Ingredienten

Amandelmeel, lijnzaadmeel, pompoenpit meel, eiwitpoeder, bakmiddel: sodium bicarbonaat, antioxidant: ascorbinezuur (vitamine c), roze kristalzout

 

Kan sporen bevatten van: noten, lupine, schelpdieren
Bevat geen conserveermiddelen

Voedingswaarden

Netto koolhydraten: 1,6 gr per 100 gram bereide pizzabodem
Kcal: 121 per 100 gr
kJ: 506 per 100 gr
Eiwit: 22,4 gr per 100 gr
Vet: 1,8 gr per 100 gr 

Beoordelingen

Klantenreviews (25)

HeerlijkReview by Belinda Visser
Smaak
Prima alternatief! Belegd met roomkaas, uienringen, mozzarella, salami, gorgonzola, knoflookolijven en geraspte oude kaas. Heerlijk! Alleen bodem vastgeplakt. Misschien beter met bakpapier in de oven bereiden? Volgende keer proberen. (Geplaatst op 19-03-2019)
ViesReview by Emilie
Smaak
Sponzige structuur, geen harde bodem & vieze smaak. Geen aanrader! (Geplaatst op 12-03-2019)
LekkerReview by Anne Paul schuur
Smaak
Niet datgene wat je gewent bent bij een gewone pizza. Zachte bodem niet krokant. Maar wel erg lekker. Heb er van genoten. Dus dit gaan we vaker doen.... (Geplaatst op 31-01-2019)
Niet voor mijReview by Danielle
Smaak
Ik zocht een koolhydraatarme pizza vervanger. Dit was 'm voor mij helaas absoluut niet. Sponzige structuur en ik vond de smaak echt niet lekker. (Geplaatst op 19-01-2019)
MwahReview by Babel
Smaak
Als "voormalig" pizzaverslaafde zocht ik naar een goed alternatief. Helaas vond ik deze bodem wat minder dan bijvoorbeeld een zelfgemaakte bloemkoolbodem. De pizza smaakt naar ei/quiche en dat is niet wat ik zocht. Voor de rest wel een topproduct voor je macro's vanwege de vele eiwitten. Vult ook erg goed, na 1/4 had ik genoeg. (Geplaatst op 14-01-2019)
Heel lekkerReview by Marita
Smaak
Lekkere gezonde pizza! Een helft voor diner (Ik had hem flink belegd), en de volgende dag een heerlijke lunch! (Geplaatst op 07-01-2019)
TwijfelaarReview by Quincy
Smaak
Ik vond het deeg iets te veel naar brood smaken. Je moet het wel goed uitrollen zodat het deeg niet te dik is. Het uitrollen was niet gemakkelijk. Het deeg plakt redelijk. (Geplaatst op 06-01-2019)
Het gaat Review by Natasja Elzerman
Smaak
Ik er 2 besteld , ik zal ze niet nog eens bestellen . Waren ze vies , nee . Waren ze lekker nou ook dat niet .
Dun uitrollen bakken , daarna dik de saus en het beleg , dan is het redelijk van smaak .
(Geplaatst op 02-01-2019)
Niet te etenReview by Miranda
Smaak
Ik vond dit echt niet te eten: een sponzige structuur. Bah, kleffe hap. (Geplaatst op 01-12-2018)
Heerlijk! Review by mona
Smaak
na het proberen van een aantal merken is dit de beste kh arme bodem voor de pizza.

snufje zout toevoegen en dun uitsmeren over de gehele bakplaat (normale oven). na de eerste bakronde de bodem loshalen van het bakpapier (voordat het beleg er op gaat) daarna beleggen en pizza kruiden gebruiken.
heerlijk! (Geplaatst op 28-11-2018)
pizzaReview by diana
Smaak
een lekkere pizza ik had de 1e x de bodem wat te dik gelaten, de 2e x was hij lekkerder heb hem bij ongeveer 18 minuten gedraaid op de plaat zodat hij wat knapperiger werd.
Mijn zoon vond de 1e ook te dik en niet zo lekker. bij de 2e x ook italiaanse kruiden aan het deeg toegevoegd, dit was ook lekkerder (Geplaatst op 27-11-2018)
Samen met Amandelmeel Review by Jeannette Loohuis
Smaak
Voeg Amandelmeel er bij en gebruik de helft van de verpakkking een ei en pizzakruiden erdoor en het smaakt prima (Geplaatst op 19-11-2018)
Toch pizzaReview by Bibi
Smaak
Toch pizza eten en weinig koolhydraten. Wel redelijk wat calorieën. Ik had het deeg over een groter oppervlakte moeten verdelen. Nu was de bodem te dik waardoor het niet knapperig werd.
Ik ga het nog een keer proberen. (Geplaatst op 07-11-2018)
Adam pizzaReview by Mariska
Smaak
De brood is super maar de pizza bodem vindt ik verschrikkelijk vies gelukkig lusten mijn man het wel (Geplaatst op 09-09-2018)
Heerlijk!Review by Moniek
Smaak
Ja, het deeg plakt als je het maakt. Maar dat hoort er bij. Je verspreidt het over het bakpapier en doet het in de oven. Vervolgens beleg je het zoals je wilt en doet het weer in de oven. Ik kan er met mijn vriend samen van eten, omdat het zo vult. Heerlijke maaltijd en zo weinig koolhydraten (fijn voor mij ivm diabetes). (Geplaatst op 24-07-2018)
Even wennen Review by Shirley
Smaak
Ik heb minder water toegevoegd aan het deeg en nog plakte hij naar eenmaal in de vorm heb ik hem 200graden gebakken 25min ..dan nog eens 10 minuten met beleg ..jammer geen krokante pizza maar vult wel goed ...ik heb hem belegd met tomaat saus geraspte kaas met runder rookvlees en daarna verse spinazie met wat sambal (Geplaatst op 03-07-2018)
Goed te doen als alternatiefReview by Angela
Smaak
Deze mix besteld omdat wij regelmatig pizzaatjes maken met een Pizzarette en ik een koolhydraat arm alternatief wilde.
Voor mijzelf dus de bodem klaargemaakt zoals beschreven en was goed te doen. Eerst voorgebakken in de gewone oven en er daarna rondjes uitgesneden voor de pizzarette. Daarna belegd zoals gewenst en hup de pizzarette in. Zo kon ik toch gewoon met het gezin mee-eten, maar dan gezonder :) (Geplaatst op 09-05-2018)
Helaas niet mijn smaakReview by Anita
Smaak
Bereiding gaat prima, ik 'kneed' het met een siliconen spatel, smeer het daarna al grof op bakpapier, en daarna dunner uitrollen tussen 2 vellen bakpapier.
Maar ik merk dat de smaak (ingrediënten) van zowel Adam's brood en pizza niet mijn stijl zijn. Is waarschijnlijk het eiwit-ingredient. Dat vind ik ook minder lekker bij brood alternatieven uit kookboeken.
Smaak van Konzelmann's vind ik persoonlijk lekkerder. (Geplaatst op 01-02-2018)
Heerlijk!!! Perfecte koolhydraatarme vervanging van Pizzadeeg Review by Kate
Smaak
Wat fijn!! Heerlijk om zo pizza te kunnen eten. Een halve pizza was voor mij persoonlijk genoeg, maar koolhydraat technisch had ik ook een hele kunnen nemen! Heerlijke luchtige bodem. Tip: doe het plakkerige deeg op een bakpapier of Siliconen baksheet en daarbovenop weer bakpapier, zo kan je het zonder moeite en geplak met een deegroller uitrollen. Het blijft niet plakken aan het bakpapier! (Geplaatst op 14-05-2017)
Prima pizzaReview by Sonja
Smaak
Hij ruikt een beetje muffig, maar is prima met een klein beetje tomatensaus, groente, kaas en ham. Ik had aan een halve pizza meer dan genoeg. De bodem was na 30 min gaar. De randjes zelfs iets te hard.... ik ga deze nog een keer proberen. Maar morgen eerst nog het restje van vandaag. (Geplaatst op 11-02-2017)

Artikelen 1 tot 20 van 25 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf je eigen review

You're reviewing: Adam's Pizza Adamo

Hoe waardeer je dit product?
We vinden het belangrijk dat we echte reviews van onze klanten ontvangen. We zullen alle reviews controleren op echtheid. *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Smaak

Eiwitdieet of Koolhydraatarm?

Op onze site vind je twee hoofd-categorieën: het eiwitdieet (ook wel proteïnedieet) en koolhydraatarm.

Wat is het verschil?
Onze eiwitdieet producten zijn allemaal verrijkt met extra eiwitten die je nodig hebt in dit dieet én ze zijn koolhydraatarm. (Omdat je maar een beperkte hoeveelheid koolhydraten binnen mag krijgen per dag)
Onze koolhydraatarme producten zijn alleen koolhydraatarm, dus niet eiwitverrijkt.

Doe je het eiwit- of proteïnedieet dan kies je voor je benodigde maaltijden producten in de categorie "Eiwitdieet", daarnaast kun je (beperkt) ook producten gebruiken die onder het kopje "Koolhydraatarm" vallen. Bij ieder product staat aangegeven of je dit al in de 1e, 2e, 3e of 4e fase mag eten. Dit zie je als je op de knop "Meer Info" drukt. Deze producten mag je dan niet tellen als maaltijd per dag, maar je mag ze vaak wel al als tussendoortje eten!

Doe je echter het koolhydraatarme dieet dan ben je niet bezig om aan een vast gesteld aantal eiwitrijke producten per dag te komen, je pakt gewoon alles koolhydraatarm. Je kunt dus ook eventueel de producten eten die onder de categorie "Eiwitdieet" vallen, je zult merken als je deze pakt dat ze een verzadigend gevoel geven. Dit komt door de eiwitten!

Wil je weten of het product op deze pagina tot het eiwitdieet hoort of koolhydraatarm?
Druk dan op de knop "Meer Info", daar zie je staan tot welke categorie dit product hoort.

Moment...