On Call Ketonen Teststrips (25 st)

€ 23,95

De On Call® Bloed Ketone Teststrips zijn dunne strips met een chemisch reagenssysteem dat werkt met de On Call® GK Dual bloed Glucose & Ketonen Meter om de concentratie van bloed-ß-Keton (beta-hydroxybutyraat) in volledig bloed te meten. Het bloeddruppeltje wordt aangebracht op de eindpunt van de teststrip, en vervolgens automatisch geabsorbeerd in de strip waar de reactie plaatsvindt.

De GK Dual Ketonen Teststrips worden geroemd om hun nauwkeurigheid. Dagelijks gebruikt door duizenden ketonians en professionals.

De On Call® Bloed Ketone Teststrips zijn dunne strips met een chemisch reagenssysteem dat werkt met de On Call® GK Dual bloed Glucose & Ketonen Meter om de concentratie van bloed-ß-Keton (beta-hydroxybutyraat) in volledig bloed te meten. Het bloeddruppeltje wordt aangebracht op de eindpunt van de teststrip, en vervolgens automatisch geabsorbeerd in de strip waar de reactie plaatsvindt. Een transiente elektrische stroom wordt tijdens de reactie gevormd en de concentratie van het bloed β-Keton wordt berekend op basis van de door de meter gedetecteerde elektrische stroom, dan wordt het resultaat weergegeven op het display van de meter. De meters worden gekalibreerd om de equivalente resultaten van plasma te tonen.

Specificaties en functies:

Elke doos bevat 25 ketonen teststrips en 1 code-chip.
Let op: Om glucose te meten, hebt u de speciale Chosen Glucoseteststrips nodig.

 • Nauwkeurigheid:
  • 97,1% binnen 15% van de laboratoriumwaarde.
  • 99,4% binnen ± 0,2 mmol
 • CE0123 gecertificeerd voor thuisgebruik
 • De On Call® GK Dual bloed β-ketonen teststrip is getest en aangetoond om nauwkeurige resultaten te geven tot 10.000 ft (3.048 meter).
 • Snelle reactietijd: resultaten in 10 seconden

Opmerking: deze teststrips zijn exclusief voor gebruik met de GK Dual Meter

Waarom zijn de GK Dual Ketone teststrips de beste keuze?

Onze GK Dual Ketonen Teststrips worden geroemd om hun nauwkeurigheid. Dagelijks gebruikt door duizenden ketonians en professionals.

✅ 25x ketonen teststrips voor gebruik in GK Dual meter (apart verkrijgbaar)
✅ Zeer nauwkeurige monitoring van bloedketonen
✅ Meet vanaf 0,0 mmol / L ~ 8,0 mmol / L
✅ Eenvoudig in gebruik
✅ # 1 ketonenmeter in Europa om de voortgang van ketose te volgen!
✅ Aanbevolen door vooraanstaande ketogene artsen, wetenschappers, coaches
✅ Meet ook zeer lage ketonen bij start van ketogeen

Makkelijk te gebruiken:

 • Gebruiksvriendelijk ontwerp voor betere bediening
 • Keton teststrips duidelijk gemarkeerd met testnaam en pijltekens voor eenvoudiger identificatie en bediening van de strip
 • Het ketonenpictogram op het display en het codenummer beginnend met de letter “K” op de bus helpen onderscheid te maken tussen keton- en glucosetests

Gebruiksaanwijzing:

Raadpleeg vóór gebruik de gebruikershandleiding en lees de volledige instructies voor het afnemen van bloedmonsters  Bekijk onze instructievideo’s om je testresultaten te optimaliseren. Deze video’s zijn te vinden op ons YouTube-kanaal en op onze website. 

 • Open de dop van de flacon met teststrips alleen om een ​​teststrip te verwijderen om te testen. Plaats de dop onmiddellijk terug om de resterende teststrips tegen vocht in de lucht te beschermen.
 • Voer de bloed-β-ketonentest uit volgens de instructies in je gebruiksaanwijzing.
 • Het resultaat van de β-ketonen in het bloed wordt weergegeven op het display van de meter. Dit resultaat moet binnen het doelbereik vallen dat wordt aanbevolen door uw arts. Als de resultaten van uw β-ketonentest in het bloed hoger zijn, vraag dan uw arts of apotheker wat u moet doen. Raadpleeg altijd je arts voordat je  wijzigingen aanbrengt in uw behandelplan.

BELANGRIJK:

De On Call® GK Dual Ketone teststrips zijn ontworpen om alleen met vers capillair bloed uit de vingertop te worden gebruikt. Bloedmonsters van onderarm of palm kunnen niet worden gebruikt.

On Call® ketonen teststrips worden door mensen thuis en door zorgverleners gebruikt voor de kwantitatieve meting van β-ketonen in capillair volbloed alleen vanaf de vinger. Professionals kunnen ook veneuze bloedmonsters testen.

Samenstelling:

Elke teststrip bevat de volgende reactieve chemicaliën: 3-Hydroxybutyraat dehydrogenase <10 IE, Mediator <100 μg, Buffer, niet-reactief ingrediënt. Elke flacon met teststrips bevat een droogmiddel.

Meer informatie
SKU OnCall-Teststrips25
Is dit een Groen product? Nee
Manufacturer / Merk On Call
Type Maaltijd Koolhydraatarm
Geschikt voor fase 1, 2, 3, 4, Na het dieet
Verpakking Inhoud 25 stuks
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:On Call Ketonen Teststrips (25 st)
Je waardering

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.