Bel ons op 013 - 8080 211

Gratis verzonden vanaf € 40. Koolhydraatarm, Eiwitdieet en Atkins.

Bereidingswijze Producten

Tip:

Maak zelf de produkten lekker, voeg kruiden toe, groenten, peper of zout, bouillion of verzin zelf iets lekkers!

 

  • * Houd de aangegeven hoeveelheid water aan
  • * Te allen tijde eerst de shaker vullen met water daarna de inhoud van het zakje toevoegen. Andersom geeft het klontjes.
  • * Gebruik altijd koud water om de eiwitproducten te bereiden tenzij anders staat aangegeven
  • * Draai de deksel goed op de shaker en schud krachtig om het water met de inhoud van het zakje te mengen
  • * De aangegeven hoeveelheid ml is een richtlijn. De voedingswaarde blijft gelijk, ongeacht de hoeveelheid toegevoegd water
  • * Indien de magnetron nodig is voor de bereiding, dan de shaker zonder deksel in de magnetron zetten
  • * In de shaker nooit een staafmixer gebruiken!
  • * Je kan het water ook warm maken met de waterkoker, je hoeft niet de produkten warm te maken in de magnetron, het kan wel.

 

Ik heb klonten in mijn drank.
Oplossing:
Giet de helft van het water in de shaker, klop met een garde terwijl je het zakje langszaam in de shaker leegt zodat er geen klonten ontstaan. Giet nu de rest van het water in de shaker, sluit de shaker goed af en schud tot het poeder volledig is opgelost.

Mijn pannenkoek/omelet brandt aan in de pan.
Oplossing:
- Neem een pan met anti-aanbaklaag.
- Zorg dat dat pan op een hoog vuur staat en al zeer warm is voordat je de inhoud van de shaker in de pan giet. 

 

 

Warme Dranken

  • Doe 220 ml koud water in shaker
  • Voeg de inhoud van het zakje toe
  • Shaker afsluiten en 010 seconden goed schudden
  • Giet de inhoud in een mok
  • Doe de mok in de magnetron gedurende 1 ½ minuten op 800 watt.
  • Of verwarm het op in een pannetje op laag vuur
  • Af en toe roeren. Mag niet koken
  • De soorten Cappuccino en chocolade  kunnen ook koud gedronken worden

Koude Dranken

  • Doe 240 ml koud water in shaker
  • Voeg de inhoud van het zakje toe
  • Shaker afsluiten en 10 seconden goed schudden
  • Laat de drank een paar minuten staan totdat het schuim weg is

 

HAVERMOUT

  • Doe 180 tot 210 ml koud water in de shaker
  • Voeg de inhoud van het zakje toe
  • Shaker afsluiten en 10 seconden schudden
  • Giet het mengsel in een mok
  • Doe de mok in de magnetron en verwarm gedurende 1 minuten op 800 watt
  • Of warm het op in een pannetje op laag vuur

 

 

BROOD

  • Verwarm de oven voor op 200 °C
  • Doe de inhoud van het zakje in een kom
  • Voeg 55 ml koud water toe
  • Meng dit tot een homogene deegmassa
  • Bak het deeg 15-25 minuten goudbruin
  • Als variatie voeg kruiden zoals bieslook of Italiaanse kruiden toe
  • Als uienstokbrood: maak deeg plat en voeg tomaten, ui en kruiden toe
  • Tip: gebruik 2 zakjes voor een groter brood en gebruik een siliconenvorm om het af te bakken

 

OMELETTEN

  • Doe 130 ml koud water in de shaker
  • Voeg het zakje toe
  • Shaker afsluiten en 10 seconden schudden
  • Gebruik (bij voorkeur) een pan met antiaanbaklaag
  • Doe een beetje olijfolie in de koekenpan
  • Giet het mengsel in de koekenpan
  • Bak de omelet aan één zijde goudbruin op een laag vuur
  • Goed droogbakken alvorens om te draaien
  • Andere zijde eveneens goudbruin bakken
  • Niet roeren

 

 

PANNEKOEKEN

  • Doe 110 ml koud water in de shaker
  • Voeg de inhoud van het zakje toe
  • Shaker afsluiten en 10 seconden schudden
  • Laat het beslag 3 minuten staan
  • Gebruik bij voorkeur een koekenpan met antiaanbaklaag
  • Doe een beetje olijfolie in de koekenpan
  • Giet de helft van het beslag in de pan
  • Bak de pannekoek aan een zijde goudbruin op een laag vuur
  • Goed droogbakken alvorens om te draaien
  • Andere zijde eveneens goudbruin bakken

 

 

SOEPEN

  • Doe 140 tot 170 ml koud water in een kom
  • Voeg de inhoud van het zakje toe
  • Met een cappuccino mixer of kleine garde goed kloppen tot glad mengsel
  • Warm mengsel in shaker op in de magnetron gedurende 1 ½ minuten op 800 watt
  • Of warm het op in een pannetje op laag vuur
  • Af en toe roeren. Mag niet koken.

 

PASTA

  • Kook de pasta gedurende 10 tot 12 minuten in kokend water met een beetje zout en olijfolie of koken in bouillion
  • Doe 50 ml koud water in een kom
  • Voeg de inhoud van het zakje saus toe
  • Roeren tot een gladde saus
  • Verwarm de saus 20 seconden in de magnetron op 800 watt
  • Giet de saus over de gare pasta

 

AARDAPPELPUREE

  • Doe de inhoud van zakje in een kom
  • Doe 90 ml water in shaker
  • Verwarm water in de shaker zonder deksel tot net onder kookpunt in de magnetron
  • Voeg het water toe aan de kom
  • Roeren met een garde tot gladde puree
  • Kruid de puree met nootmuskaat, peper en zout
  • De puree mag niet nogmaals opgewarmd worden en dient direct gegeten te worden
  • Indien de puree gebruikt wordt voor een ovengerecht volstaat koud water

Tip: Het is lekker om door de puree een beetje mosterd, zout, peper en knoflookpoeder toe te voegen. 

 

WARME MAALTIJDEN

  • Doe de inhoud van het zakje in een kom
  • Voeg 140 tot 170 ml kokend water toe
  • Roer het mengsel goed door
  • Breng het mengsel 5 tot 10 minuten aan de kook (1 tot 3 minuten in magnetron 600 watt)
  • Roer alles goed door
  • Laat het mengsel 2 tot 3 minuten staan zodat het een dikke substantie ontstaat

 QUICHE LORAINE ( FLAN LEGUMES)

  • Meng de inhjoud met 25 ml koud water in de mengbeker, tot het poeder volledig opgelost is
  • Voeg daarna 100 ml water bij, goed roeren en 10 minuten laten rusten.
  • Giet het geheel in een laag ovenschaaltje en warm het geheel op in een voorverwarmde oven op 200C, gedurende 10 minuten.
  •  

Shakes/DESSERTS

Er zijn drie bereidingsvarianten mogelijk:

 

Pudding:

  • Doe 115 ml koud water in shaker
  • Voeg de inhoud van het zakje toe
  • Shaker afsluiten en schudden tot een luchtig geheel
  • Laat de vla 15 tot 30 minuten opstijven in koelkast

Milkshake:

  • Doe 220 ml koud water in de shaker
  • Voeg de inhoud van het zakje toe
  • Shaker afsluiten en schudden tot een glad mengsel

Mousse:

  • Doe 115 ml in de shaker
  • Voeg de inhoud van het zakje toe
  • Voeg het eiwit van één ei toe
  • Shaker afsluiten en 10 seconden schudden
  • Laat mousse 30 minuten opstijven in koelkast

 

RIJSTEPAP

  • Doe 180 ml water in de shaker
  • Voeg de inhoud van het zakje toe
  • Shaker afsluiten en 10 seconden schudden
  • Haal deksel van shaker
  • Verwarm mengsel in magnetron gedurende 1,5 minuten tot net onder het kookpunt
  • Rijstepap warm en koud genuttigd worden
  • Laat de pap even rusten, zodat de rijstekorrels weker worden.

Kipnuggets 

  • Voeg de inhoud van een zakje (25 gram) toe aan 40 ml water.
  •  Vorm 2 ballen, leg ze op een stuk bakpapier 
  • Bak ze 15 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven

 

Muesli chocolade-caramel

Fase 1: 150 ml soja melk (rode pak)

 Fase 2: 120 ml 0% vet yoghurt

Chocolade brood

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Inhoud van het zakje in een kom
  • Langzaam 40 ml water aan toevoegen
  • Tot alles goed is opgelost
  • Leg het 'papje' op een bakplaat met bakpaier
  • Bak het in ongveer 12 minuten
  • Kortnadien nuttigen, want dan smaakt het brood het lekkerste

Chocolade muffin

  • Doe de inhoud van het zakje in een kom
  • Langzaam 75 ml water aan toe voegen
  • Roeren tot een homogene sturctuur
  • Breng de bereiding aan in een muffin vorm
  • Zet de muffinvorm 1 tot 1,5 minuten in de magnetron
  • Even aflaten koelen en daarna nuttigen

Moment...