Bruchetta met Duitse biefstuk 

Heerlijk recept gebasseerd op een recept van de Mathijs maaltijdbox! En heb er een koolhydraatarm variant van gemaakt. 

 Ingrediënten 2pp

- 2 Joseph's koolhydraatarme tortilla brood

- 2 Duitse biefstukken

- 75gram rucola melange

- 1 rode ui

- 1 ui

- 100gram champignons

- 10 snoeptomaatjes

- 1 courgette

- parmezaanse kaas

- 1el olijfolie

- 1tl olijfolie

- 1tl knoflookpoeder

- snufje zout

- 1el Provençaalse kruiden

- 1tl Provençaalse kruiden

- peper naar wens

- 1el mayo

 

lowcarb tortilla bread

 

Bereiding

Snij de uien en champignons in plakjes en snij de snoeptomaatjes door de helft. Voeg in een kom samen met 1el olijfolie en 1el Provençaalse kruiden. Roer dit even goed door. Laat even staan. 

Snij de courgette in plakken, leg in een grillpan, spray beetje olijfolie erover en grill aan beide kanten. Gaar? Leg ze even aan de kant.

 Grill in de grillpan de Duitse biefstuk en in een andere koekenpan de uienmengsel.

 Smeer ondertussen de tortilla wraps in met 1tl olijfolie, 1tl knoflookpoeder en 1tl Provençaalse kruiden. En grill ze in een grillplaat voor paar seconden. Leg ze daarna op een bord. En smeer in met de mayo.

 Leg vervolgens de rucola salade, uienmengsel en courgette op de tortilla wrap. Snij de biefstuk in stukjes en leg erboven op en versier tot slot met peper en parmezaanse kaas. 

 En je kan heerlijk smullen! Je kan de wrap direct na de grillplaat ook dubbel vouwen zodat je een soort taco vorm krijgt!