Courgetti met gehaktballen 
 
Wat heb je nodig? 2pp
 
Gehaktballen:
- 200 g rundergehakt
- 1 ei
- 1 tl fungi kruiden (Jonnie Boer)
- 2 teentjes knoflook fijn gehakt
- snufje zout
 
Saus:
- 2 blikjes tomatenpuree
- 2 el olijfolie
- 1 el Italiaanse kruiden
- zout & peper
- 2 t eentjes knoflook fijn gehakt 
- 1/2 ui gesneden 
 
Overig:
- 2 courgettes 
 
Courgetti met gehaktballen
 
Bereiding
1. Begin met alle ingrediënten voor de gehaktballen door elkaar te mengen met de hand. Maak vervolgens een aantal ballen, grootte naar wens. Braad ze dan in een braadpan tot alle kanten bruin zijn. (Zijn van binnen nog niet gaar) Daarna ga je verder met stap 2 
2. Bak de uitjes en teentjes knoflook bij de gehaktballen in de braadpan. Daarna voeg je de tomatenpuree, olijfolie en kruiden toe aan de braadpan en roert het geheel door inclusief de gehaktballen. Leg de deksel op de braadpan en laat op een laag vuurtje sudderen voor 15 min. Roer tussendoor aantal keer door en schep de ballen om.
3. Maak de courgetti door de courgette met een spirelli te snijden. Wok daarna kort met snufje zout in een wokpan (max 5min) 
4. Schep de courgetti op een bord en schep daarna wat ballen en saus op je courgetti. Je avondeten is klaar!