Crispy lowcarb salade bowl

 
Wat heb je nodig? Voor twee personen
 
- 150 gr sla
- halve komkommer
- 1 tomaat
- 1 rode ui
- 2 wortels
- 1 avocado
- 200 gr varkensfilet lapje
- 1 zak knabbelbacon
- 1 ei
- kruiden naar wens 
- 2 el Griekse yoghurt 
 
crispy lowcarb salade bowl
 
Bereiding:
Snij de varkensfiletlapjes in repen. Klop het ei los in een bakje. Maal de knabbelbacon fijn in een keukenmachine en voeg hier kruiden naar wens aan toe (bijv: paprikapoeder, zout, peper, uienpoeder en knoflookpoeder) roer dit goed door elkaar. Haal de varkensfilet reepjes door de ei en daarna door de knabbelbacon. 
Leg dit op een ovenplaat en en bak in een voorverwarmde oven op 180graden voor 10-15min. 
 
Leg de laatste 5min de tortilla’s ook op een ovenplaat en zet dit in de oven erbij.
 
Snij ondertussen de wortels, tomaat, komkommer, ui en avocado in stukjes. 
 
Leg de tortilla wrap op een diepe bord, smeer hier laagje Griekse yoghurt op, leg hier de sla bovenop en verdeel daarna overige groenten/rauwkost erover. Leg tot slot de varkensfilet reepjes erop. Lekker met nog een schepje mayo erop maar niet noodzakelijk! 
 
Eetsmakelijk!