DietiMeal Spaghetti Bolognaise

Benodigdheden:

*zakje DietiMeal Spaghetti Bolognaise

*kookpannetje met 170 ml kokend water

*koekenpan met beetje olijfolie

*roerbakgroenten

 

Breng 170 ml water aan de kook, voeg daar de spaghetti aan toe (dit ziet eruit als veel water, met poeder en een paar sprieten spaghetti) ik heb dit zachtjes laten koken, om het wat in te laten binden, ongeveer een minuut of 8 a 9.

DietiMeal Spaghetti

Intussen heb ik de champignons en de rest van de roerbakgroente gebakken.

Eiwitrijke spaghetti

Om heel eerlijk te zijn had ik niet veel vertrouwen in dit gerecht en was ik bang dat ik een “niet zo smakelijk” gerecht zou krijgen… in het pannetje zag het er niet mooi uit.

Ik heb het op het bord afwisselend opgediend, groenten, spaghetti, groenten en bovenop spaghetti… en wat schepte mijn verbazing, toen ik de eerste hap pakte, dat het erg lekker was! Zeker met de hoeveelheid groenten erbij.

dietimeal spaghetti bolognaise

 

Ik adviseer wel om de DietiMeal Spaghetti Bolognaise  op het vuur te laten, weliswaar op een laag pitje, maar ik denk als je het ervan haalt zoals op de verpakking staat, dat deze dan niet genoeg ”inbind”

Eet smakelijk!

M.v.g. Arnanda