Koolhydraaatarme Mexicaanse wraps

 

Wat heb je nodig? Voor twee personen

- 175 gram rundergehakt 

- 2 Flatout Bread Protein UP Core 12

- 1 blik tomatenblokjes

- 400 gram Mexicaanse groenten roerbak

- zout & peper

- 1/4 tl kaneel

- 2 teentjes knoflook

- 1 l paprikapoeder

- 150 gram slamelange naar wens + aanmaken naar wens

- geraspte kaas 

 

Koolhydraatarme Mexicaanse wraps

 

Bereiding:

1. Verwarm oven voor op hete lucht 180 graden

2. Rul gehakt gaar in een wokpan en voeg vervolgens de roerbakgroenten hieraan toe.

3. Voeg helft van blik met tomatenblokjes eraan toe en voeg de kruiden eraan toe. Peper en zout naar wens qua hoeveelheid

4. Laat geheel even 2-3 min sudderen

5. Pak een ovenschaal en leg op de bodem 1/4 deel van de tomatenblokjes

6. Pak de twee wraps en verdeel het gehaktmengsel eroverheen, rol deze op en leg in een ovenschaal. 

7. Verdeel de overige tomatenblokjes over de wraps en tot slot strooi je er wat geraspte kaas eroverheen.

8. Zet de schaal voor 15 min in de oven

9. Maak ondertussen je salade klaar

10. Na 15 min zijn je wraps klaar en kan je ze opscheppen om te gaan dineren!

 

Eetsmakelijk!