Koolhydraatarme taco's met kiproerbak

 
Ingrediënten 2pp
- 200gram kippendij
- 1 prei
- 250gram champignons
- 1 bakje spekjes
- 250gram crème fraiche
- 1el Provençaalse kruidenmix
- 1tl knoflook en uienpoeder
- zout en peper
- kropsla hoeveelheid naar eigen wens aanvullen
 
lowcarb taco's
 
Bereiding 
1. Oven voorverwarmen 200 graden hete lucht 
2. Kip in kleine blokjes snijden en samen met de spekjes in een wokpan aanbraden 
3. Champignons en prei in kleine stukjes snijden en toevoegen aan kipmengsel
4. Crème fraiche toevoegen
5. Kruiden toevoegen en even 5min laten pruttelen
6. Hang de wraps over de ovenplaat in de oven. Zo dat je er taco's van maakt qua vorm. Bak ze 5min op 200graden
 
Je kan nu de wraps eraf halen, ze zijn krokant geworden en je kan ze nu vullen met wat sla en je kipmengsel!