Krokante kipfilet met bloemkoolsalade
 
Ingrediënten 2pp
- 200gr kipfilet
- 2eieren
- zou en paprika poeder
- 2 borden met laagje Konzelmann's paneermeel
- 300gram bloemkool
- 1 rode ui
- Provençaalse kruidenmix
- 3el olijfolie
- roomboter om te bakken
 
koolhydraatarme paneermeel
 
Bereiding:
1. Oven voorverwarmen 185graden 
2. Bloemkool in kleine stukken snijden en in ovenschotel leggen
3. Rode ui in halve ringen snijden en in ovenschaal erbij
4. Zout en provinciaalse kruiden mixen met olijfolie en dit in ovenschaal over groenten verspreiden
5. Zet ovenschaal voor 30-45min in de oven. Afhankelijk of je van hardere bloemkool houdt of juist zachte!
 
6. Snij kipfilet in blokjes (5x5) of repen 
7. Pak 2 borden
8. Klop twee eieren en giet dit op bord 1
9. Voeg paneermeel, snufje zout en paprikapoeder toe op bord 2
10. Haal stukje kip door bord 1 en daarna bord 2 en herhaal dit daarna nog een keer
11. Bak kipfilet ongeveer 5min per kant 
12. Leg alles op een bord en wpuit er BBQ saus over! En je kan aanvallen!