Koolhydraatarme spaghetti met kip pesto
Geïnspireerd door recept van lowcarbchef maar net wat anders! 
 
Ingrediënten 2pp
- 2 porties Dreamfields spaghetti
- 1 courgette
- 1 ui
- 1 broccoli
- 200 kipfilet
- 2el slagroom ongezoet
- 2el pesto 
- 1tl pesto
- 6 fijn gehakte zongedroogde tomaten 
- zout&peper
- Provençaalse kruiden 
- olijfolie 
- snoeptomaatjes
- pijnboompitten 
- rucola sla
 
lowcarb spaghetti
 
Bereiding
1. Bereid spaghetti volgens verpakking
2. Snij de courgette en ui in dunne kleine stukjes
3. Stoom broccoli voor 5min beetgaar
4. Snij de kipfilet in 4 dunne plakken (van uitgaande dat je 2 kipfilets hebt). Smeer kipfilet in met pesto, zout&peper en Provençaalse kruiden en bak deze gaar in een pan. Snij daarna in kleine stukjes
5. Voeg de courgette, ui, broccoli en zongedroogde tomaten in een wokpan voor 2min bakken. Vervolgens voeg je slagroom, pesto en kipfilet aan toe en voeg nog wat Provençaalse kruiden aan toe.
6. Giet spaghetti af en verdeel over twee borden. Daarna de roerbak erover en top af met wat pijnboompitten, snoeptomaatjes en rucola sla!