Suikervrije bounties
 
Wat heb je nodig? 
 
- 125ml slagroom
 
suikervrije bounties
 
Bereiding
 
Mix de geraspte kokos met de kokosmeel door elkaar. Voeg daar de slagroom en sweet drops aan toe en roer dit goed door. Proef even of je het zoet genoeg vindt, anders voeg je er nog paar druppels aan toe! 
(Zelf had ik er ongeveer 20)
 
Vul je bonbonvorm met de kokosmengsel en verpak dit met huishoudfolie. Leg min. 1 uur in de vriezer.
 
Smelt de 100gram pure chocolade au-bain-Marie. Als dit gesmolten is haal je het schaaltje van het fornuis en voeg je overige 50gram chocolade aan toe. Blijf roeren tot het geheel gesmolten is.
 
Haal de kokosvulling uit de vorm vriezer en uit de vormpjes. Gooi 1 vulling in de chocolade en gebruik dan een vork om de vulling te bedekken met chocolade. Leg daarna op een bord (met stukje bakpapier erop). Ga zo door tot je alle kokosvullingen hebt bedekt met chocolade.
Bewaar in de koelkast!
 
Eetsmakelijk!