Het is altijd leuk om uitgebreid te koken en om van een kh- produkt iets bijzonders te maken.
Wij zitten in een grote verbouwing en vaak schiet de tijd er dan bij in. Toch wilde ik vandaag de DietiMeal Spaghetti Bolognaise  eens proberen en vanwege onze weinige tijd (en vermoeidheid) heb ik het lekker simpel gehouden.
 
De DietiMeal Spaghetti Bolognaise  tesamen met een lekker frisse salade zal toch moeten smaken dacht ik zo.
Eiwitrijke Spaghetti bolognese
Doordat we ook niet zo vaak in de winkel komen op dit moment heb ik wat produkten bij elkaar gezocht die ik in huis had voor de salade:
ijsbergsla, een sjalot-ui, salademix met Italiaanse kruiden, kaas, mini zilveruitjes en een augurk (zonder de zadenlijst) 
 
De DietiMeal Spaghetti Bolognaise  in een kom gedaan (het lijkt niet veel, maar het zal gerust voldoende zijn) de geur is veelbelovend in ieder geval.
Recept Dietimeal Spaghetti Bolognese met veel eiwitten
 
De salade klaargemaakt: ijsbergsla heel fijn gesneden en in reepjes gehouden, uitje, augurk en zilveruitjes erdoor, de Italiaanse kruidenmix vermengd met 3 eetlepels water en 2 eetlepels olie (niet alles gebruikt overigens) en kaas erover heen geraspt.
Recept salade bij eiwitrijke spaghetti
 
Waterkoker aan om 170cc water heet te maken om door de pasta te roeren. Het bleef eerst nogal dun, maar toen ik het in een pannetje op het vuur zette, dikte het heel snel in (vuur laag houden!!) Het rook echt zalig, maar er bleef nog minder over dan dat het in gedroogde vorm was....
Bereidingswijze eiwitrijke spaghetti bolognese
 
Terug in het kommetje, wat kaas erover geraspt en smullen maar!
Recept eiwitrijke spaghetti bolognese met salade bereid
 
Ik vond de smaak echt ontzettend lekker en voor mij zeker voor herhaling vatbaar! Heb de pasta met kleine hapjes gegeten en samen met de salade was het ruim voldoende. Het vult meer dan genoeg!!!
Een grote aanrader als je snel even wat moet eten, maar het kan ook zeker gebruikt worden om er een uitgebreide maaltijd van te maken!

Van mij krijgt dit product  alle vijf de punten die er voor te geven zijn!!!