ik zit een beetje met de benaming van deze, ik zeg altijd shake, maar dan kun je het drinken en dat doe ik dan weer niet. Maar pudding eet je ook niet op de vroege ochtend. 
 

de Dietimeal Praliné Shake / Pudding

 Dietimeal Praline Shake eiwitdieet
 
Vanmorgen deze nieuwe shake maar eens uitgeprobeerd, ik heb al vele shakes gehad in het verleden, en ze smaken allemaal prima, maar voor mij zijn ze toch vaak wat aan de te zoete kant. Deze is nieuw dus ik ga het testen.
+/- 110 ml water doe ik er door.
 
Dietimeal Praline Pudding eiwitdieet
 
De Dietimeal Praline Shake is zo klaar, het roert gemakkelijk door elkaar heen en wat mij het eerst opvalt is dat er een hazelnootluchtje vanaf komt...dat beloofd wat goeds!! Even een paar minuten in de koelkast
 
En dan is mijn ontbijt al klaar, ik doe er graag een grote schep Turkse yoghurt doorheen (is laag in de kh) en zo lijkt het net een toetje met een toef slagroom erop, hoe feestelijk!!!
 
Dietimeal Praline Shake met griekse yoghurt
 
De smaak was echt heel erg lekker, niet het zoete wat ik niet zo prettig vind, maar gewoon lekker. De hazelnootsmaak die ik al eerder rook, proef ik ook zeker in de shake met het eten.
 
Ik ben heel blij dat deze erbij is gekomen en ook in het vaste assortiment zit!!
5 van de 5 sterren!!