Ingredienten

1 zakje Koolhydraatarme Noodles van Slim Pasta
400 gram Oosterse Wokgroente van de Albert Heijn
300 gram kipfiletblokjes

En naar smaak….
Jonnie Boer Shichimi Togarashi kruiden
Kikkoman Sojasaus

Aangezien wij van eten houden wat snel klaar is, waren we blij dat wij de Slim Noodles  mochten uitproberen. We hebben ervoor gekozen om de Noodles klaar te maken met kipfilet en Oosterse wokgroente. Natuurlijk is het op smaak maken van zo’n gerecht ook enorm belangrijk en daarom hebben wij Jonnie Boer bereid gevonden om ons hierbij te helpen. Nee, niet in persoon…maar door middel van een potje met lekkere Shichimi Togarashi kruiden (te verkrijgen in de supermarkt). Om het helemaal af te maken hebben we nog wat Kikkoman sojasaus toegevoegd.

Slim Noodles recept

Als eerste hebben we de kipfilet lekker gebakken in een goed opgewarmde wok (met een beetje olijfolie), waarna we naar smaak wat Shichimi Togarashi kruiden over de kipfilet hebben gestrooid.

Kipblokjes in de pan voor de koolhydraatarme noodles

Nadat de kipfilet een lekker kleurtje kreeg hebben we de zak Oosterse wok groente toegevoegd en hebben we dit een paar minuten meegebakken.

Tijdens dit bakken was het tijd om de noodles alvast uit de verpakking te halen. Zodra je de verpakking open maakt snap je ook waarom je de noodles een paar minuten onder de kraan moet afspoelen. Je kunt de noodles het best in een vergiet doen en deze onder de koud stromende kraan afspoelen volgens de instructies op de verpakking. Toen de wok groente lang genoeg had meegebakken (niet te lang, want de groente moet knapperig blijven!) konden de noodles worden toegevoegd.

Koolhydraatarme Slim Noodles met groenten en kip in de pan

Onder regelmatig roeren (of omschudden) moeten de noodles  ongeveer 2 minuten worden meegebakken.  Hierna kunnen de Noodles op Oosterse wijze over twee borden worden verdeeld en kan naar smaak nog Kikkoman sojasaus (of eventueel nog wat Jonnie Boer kruiden) worden toegevoegd.


Eet smakelijk!

Maaltijd met koolhydraatarme noodles van Slim Pasta