Bel ons op 013 - 8080 211

Gratis verzonden vanaf € 40. Koolhydraatarm, Eiwitdieet en Atkins.

Snel afvallen met het Lowcarb Dieet?

Bij Afvallen met Bregje kun je erg goedkoop afvallen met het Lowcarb dieet (Koolhydraatarm Dieet).
Behalve dat onze normale prijzen al erg goedkoop zijn van het Lowcarb dieet zijn krijg je bij ons ook nog flinke korting als je in één keer wat meer producten tegelijk aanschaft. De korting kan zelf oplopen tot 15% van het totaalbedrag....
We hebben speciale lowcarb dieet producten die we zelf importeren uit Amerika, deze zijn dus alleen bij ons te verkrijgen. Maar ook uit bv Nederland en Duitsland.

Wij verkopen premium Lowcarb dieet producten voor een erg goedkope prijs. In totaal hebben we meer dan 400 Lowcarb producten variërend van Pasta, Chips, Shakes, Repen, Wafels, Brood, Koeken, Tortilla's en Pasta's, teveel om op te noemen.

Naast Lowcarb producten waar je mee kunt afvallen hebben we ook een speciaal eiwitrijk / Lowcarb dieet waar je nog veel sneller mee kunt afvallen dan als je alleen maar Lowcarb eet, dit dieet noemen we het Eiwitdieet van Bregje . Feitelijk zijn dat Lowcarb producten die allemaal verrijkt zijn met premium eiwitten waardoor je én snel kunt afvallen én behoudt van je spiermassa hebt. Het heeft zich al jaren bewezen als een super dieet.

Wist je trouwens dat onze Lowcarb dieet producten prima te combineren zijn met het eiwitrijke dieet van merken zoals SanaSlank, ProDay en Pro10? Dit omdat je bij deze diëten ook op je koolhydraten moet letten, juist daarom verkopen wij deze producten ook. Verantwoord snel afvallen met lekkere Lowcarb producten....

Wil je meer informatie? Neem dan even contact met ons op of kijk bij onze Goedkope Lowcarb Producten.

 

We helpen je graag,

Bregje & Koen

Moment...