Starten met het Proteïnedieet

Oké, je hebt bij jezelf de beslissing genomen om te gaan starten met het proteinedieet.
Hoe nu verder?

We willen je graag helpen om te starten met het proteïnedieet.

Wij verkopen al jaren premium kwaliteit producten voor het proteïnedieet en hebben veel ervaring opgedaan in de begeleiding hiervan.
Omdat we erg veel producten in ons assortiment hebben hebben we speciale pakketten gemaakt die erg handig zijn om te starten met het proteïnedieet. Hiervoor kun je bijvoorbeeld denken aan ons  Startpakket Proteïnedieet Basis of het  Startpakket Proteïnedieet DeLuxe . Het basispakket is goed voor 7 dagen dieet waarmee je al snel een aantal kilo afgevallen zult zijn en het DeLuxe pakket is goed voor een paar dagen langer, maar met ook wat meer Snack momentjes erin.
Het voordeel van een startpakket is dat je allemaal verschillende smaken ontvangt, je kunt er dus achter komen wat je wel en niet lekker vind.

Uiteraard kun je ook gewoon verschillende proteïnedieet producten kiezen uit ons volledige assortiment, dit is natuurlijk geen enkel probleem.

Wil je meer informatie voordat je start met het proteïnedieet? Kijk dan eens bij onze informatie pagina:  Het Proteïnedieet van Bregje
Ook kun je contact met ons opnemen, we helpen je graag om te starten met het eiwitdieet.

Wist je trouwens dat we ERG goede prijzen hanteren in combinatie met ZEER snelle levering en een groot assortiment?

Overigens verkopen wij het proteïnedieet onder de naam "Eiwitdieet", dit zijn 2 verschillende benamingen voor exact hetzelfde dieet.....

 

Bregje & Koen

 

Start snel afvallen met het proteinedieet

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.