Disclaimer voor het gebruik van deze website

"Afvallen met Bregje" heeft de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie op deze website is zo correct mogelijk neergezet, echter kunnen er altijd fouten in de teksten zitten op deze website. Onze excuses hiervoor. Vertrouw dus niet blind op de teksten en informatie.

Volgens de Europese richtlijnen mogen wij geen enkele uitspraak doen over de effectiviteit of werking van de producten die je op onze website vind. De producten die je op onze website vind passen volgens ons binnen een bepaald type dieet, maar de gebruiker zal zelf ook altijd moeten kijken of dit past binnen zijn / haar persoonlijke situatie.
Wij beloven om elke niet toegestane voedingsclaim welke op onze website staat na kennisgeving zo spoedig mogelijk te verwijderen / aan te passen.

Op de informatie die op deze website staat kan geen enkele recht worden ontleend behalve een uitnodiging tot het inwinnen van nadere informatie. 'Afvallen met Bregje" kan geen garanties geven tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. "Afvallen met Bregje" is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende onjuistheden of schade dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie, vrijblijvende adviezen of producten. De eigenaren van "Afvallen met Bregje" kunnen nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor schade die optreedt aan gezondheid ten gevolge van het opvolgen van vrijblijvende NIET medische adviezen en het gebruik van de producten.

"Afvallen met Bregje" is geen medische organisatie, daarom kunnen wij ook geen medische adviezen geven. Mocht je vragen hebben over een bepaald product / dieet in relatie met jouw persoonllijke medische situatie dien je hiervoor contact op te nemen met je eigen arts.

De beoordelingen van echte personen die op deze site te vinden zijn die in strijd zijn met Europese wetgeving zullen worden aangepast door "Afvallen met Bregje". De inhoud van de ervaringen van echte klanten zijn individueel en daarom niet voor iedereen van toepassing. Als er ergens op de site gerefereerd wordt naar een bepaalde mate van gewichtsverlies heeft dit betrekking op het type dieet en nooit op een specifiek product. De snelheid en/of mate van gewichtsverlies is niet alleen afhankelijk van het gebruik van een product, maar ook afhankelijk van wat een persoon nog meer eet, de hoeveelheid lichaamsbeweging en de genetische aanleg.

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.