Bel ons op 013 - 8080 211

Gratis verzonden vanaf € 40. Koolhydraatarm, Eiwitdieet en Atkins.

Onder deze categorie vind je alle eiwitdieet of proteïnedieet producten van Afvallen met Bregje.

Wat is het eiwitdieet?

De producten die je onder deze categorie vallen passen perfect binnen het eiwitdieet van Bregje. Waarom? Deze producten zijn allemaal "eiwitverrijkt", dit houdt in dat ze allemaal toegevoegde eiwitten hebben die je nodig hebt tijdens het dieet. Wij maken alleen gebruik van A-merken die hoogwaardige eiwitten toevoegen aan hun producten (zoals DietiMeal en Ciao Carb). Deze zorgen ervoor dat je lang een verzadigd gevoel zult hebben.
Naast dat de producten allemaal veel extra eiwitten bevatten zijn ze ook nog eens extreem koolhydraatarm. Eigenlijk is het eiwitdieet een koolhydraatarm dieet, maar dan met (veel) extra eiwitten. Deze zorgen ervoor dat het dieet absoluut een succes zal zijn.

Korting op je producten

De meeste doosjes die je hier vind bevatten 7 maaltijden en kosten € 13,50 of € 11,50 per stuk. Maar let op! Bestel je een aantal doosjes bij ons dan krijg je al flinke korting oplopend tot wel 20%.... Deze korting kun je in het scherm van je winkelmandje terug zien, bij ons krijg je geen spaarpunten maar gewoon keiharde euro's korting die meteen van de totaalprijs afgetrokken worden als je wat meer tegelijk koopt.

Meer informatie over het Eiwitdieet

Wil je meer informatie over ons eiwitdieet? Kijk dan in het menu bij "Alles over Bregje's Dieet", hier leggen we uit hoe het eiwitdieet werkt en wat wel en niet mag. Je zult zien dat het resultaat voortreffelijk is! Hier vind je onder andere specifieke fase beschrijvingen, maar ook bv recepten die je tijdens het dieet kunt gebruiken.

Zoek je producten van een specifiek merk voor het eiwitdieet zoals DietiMeal, Ciao Carb of bv Atkins? Klik dan op "Alle Merken" in het menu hierboven.

Artikelen 1 tot 24 van 299 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 299 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Moment...