Startpakket

Leuk! Je wilt gaan beginnen met afvallen.

Speciaal om te starten met afvallen met het eiwitdieet / proteïnedieet hebben we een startpakket voor je samen gesteld. Deze kun je volledig zelf samen stellen uit onze verschillende mix doosjes en andere artikelen die je nodig zult hebben als je gaat beginnen. Onze mix doosjes bevatten allemaal 7 verschillende maaltijden, zo zitten er bv 7 verschillende shakes in het Mix Shakes doosje en 7 verschillende eiwitrepen in het Mix Skinny Repen doosje. Aan jou de keus welke doosjes je besteld.

Tijdens de eerste fase van het dieet eet je 4 of 5 maaltijden per dag, bij ieder startpakket staat hoeveel dagen je ermee kunt doen.

Omdat je natuurlijk wel een hoop informatie nodig hebt voor het afvallen met het eiwitdieet zit in ieder startpakket ook onze informatiemap met informatie, tips en recepten.

Wat we ook altijd adviseren is om tijdens je dieet een goede multivitamine en magnesium te slikken, dit omdat je waarschijnlijk snel zult afvallen en de dieet-producten niet zijn verrijkt met vitaminen en mineralen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Start Mix Basis - 9 dagen

    Waardering:
    87%

    Vanaf € 64,75

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.