Startpakket

Leuk! Je wilt gaan beginnen met afvallen.

Speciaal om te starten met afvallen met het eiwitdieet / proteïnedieet hebben we een startpakket voor je samen gesteld. Deze kun je volledig zelf samen stellen uit onze verschillende mix doosjes en andere artikelen die je nodig zult hebben als je gaat beginnen. Onze mix doosjes bevatten allemaal 5 of 7 verschillende maaltijden, zo zitten er bv 7 verschillende shakes in het Mix Shakes doosje en 7 verschillende ontbijtproducten in het Mix Ontbijt doosje. Aan jou de keus welke doosjes je besteld.

Tijdens de eerste fase van het dieet eet je 4 of 5 maaltijden per dag, bij ieder startpakket staat hoeveel dagen je ermee kunt doen.

Omdat je natuurlijk wel een hoop informatie nodig hebt voor het afvallen met het eiwitdieet zit in ieder startpakket ook onze informatiemap met informatie, tips en recepten.
Je kunt bij ons ook gebruik maken van online begeleiding tijdens het dieet. Voor meer informatie kun je hier kijken. 
We adviseren altijd om gebruik te maken van ons aanbod hiervoor. Veel klanten maken al gebruik van Skype consulten. Zo zit je gemakkelijk thuis achter je computer en ben je aan het video-bellen met Bregje.
Of kom langs bij ons! Maak een afspraak met Bregje hiervoor....
Lees hier meer informatie erover.

Wat we ook altijd adviseren is om tijdens je dieet een goede multivitamine en kalium te slikken, dit omdat je waarschijnlijk snel zult afvallen en de dieet-producten niet zijn verrijkt met vitaminen en mineralen.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Moment...