Afvallen en op gewicht blijven

Wij zijn er erg trots op dat we een heel groot assortiment hebben aan eiwitdieet en  koolhydraatarme producten.
In onze eigen praktijk helpen we je zoveel mogelijk met afvallen. Tijdens de gratis (!) begeleidingsgesprekken krijg je een medisch gecertificeerde body-analyse en zal Bregje je zoveel mogelijk begeleiden zodat je het hoogst haalbare rendement uit ons eiwitdieet krijgt. 
In tegenstelling tot veel online shops kun je bij ons ook terecht voor Online begeleiding, je krijgt dan dezelfde aandacht als iemand die bij ons op consult komt (via email of telefoon). Mocht je het dieet op eigen kracht willen doen kan dat natuurlijk ook, begeleiding is echt niet verplicht. (het helpt wel overigens!) 

Daarnaast hebben we ook veel koolhydraatarme producten. Je kunt namelijk heel gemakkelijk op gewicht blijven (als je klaar bent) als je goed let op de koolhydraten. In de supermarkt kan het moeilijk zijn om de juiste producten te vinden, daarom hebben we hier ook een groot assortiment in. Het leuke is dat je deze producten vaak ook al tijdens het dieet kunt eten! (veel zelfs al in fase 1)

Kun je al tijdens het eiwitdieet koolhydraatarme producten pakken? Het antwoord is ja, dat leggen we  hier uit : De verschillen tussen het eiwitdieet en het koolhydraatarme dieet.

Afvallen met Bregje biedt jou:

 • Afslanken en begeleid worden door een ervaringsdeskundige uit Oisterwijk (Brabant) (zowel aan huis als online)
 • Gratis persoonlijke begeleiding in een ongedwongen en huiselijke sfeer 
 • Gratis online begeleiding via email of telefonisch
 • De BESTE dieet producten tegen de BESTE prijs/kwaliteit
 • Een groot assortiment van koolhydraatarme producten voor tijdens het dieet en erna
 • Onze producten zijn perfect te gebruiken bij dieten als:
  • - Eiwitdieet / Proteïne dieet
  • - Koolhydraatarm / Low Carb dieet
  • - Atkins
  • - Dr Dukan
  • - Dr Frank
  • - Grip op koolhydraten
 • Maaltijden die makkelijk en snel te bereiden zijn
 • Een keuze uit wel meer dan 300 verschillende producten
 • 99% van onze producten zijn geschikt voor vegetariërs
 • Service staat erg hoog in het vaandel bij ons
 • Bij ons altijd persoonlijk contact, dus geen callcentre, waarbij we je altijd zo goed mogelijk proberen te helpen.

Intake, bodyanalyse en begeleidingsgesprekken zijn geheel vrijblijvend. Neem dus snel contact met me op!

Lees mijn verhaal en laat je overtuigen!

- Waarom Bregje? -

Bij ons heb je de keuze uit meer dan 420 (!) producten.
Wij hebben een selectie gemaakt uit de beste eiwitdieet- en koolhydraatarme producten. Bij ons kun je niet alleen terecht om af te vallen, maar zeer zeker ook om op gewicht te blijven als je eenmaal afgevallen bent.

Naast het feit dat wij gewoon heel erg veel producten hebben voor een hele mooie prijs vinden we het ook belangrijk dat je met al je vragen bij ons terecht kunt. Geen vraag is te gek.

We zijn actief in onze eigen praktijk en daarnaast kan iedereen bij ons ook via internet bestellen zodat je het gemakkelijk thuis bezorgd krijgt. 
Bestel je vóór 12u 's middags dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Verzenden en Betalen bij bestellingen vanaf € 70! (naar zowel Nederland, België en Duitsland)
Service is heel belangrijk voor ons, daarom werken wij ook niet met een call centre, bij ons krijg je altijd antwoord van één van ons (Bregje of Koen). 

- Volume Voordeel -

We hebben erg aantrekkelijke kortingen. Bij ons bepaal je zelf je kortingspercentage! Bestel je meer in één keer dan krijg je een hogere korting. Je begint bij 5% korting als je voor meer dan € 50 besteld en de korting kan oplopen tot 15%. Kijk bij de Korting voor de verdere uitleg. 

- Webshop Actie -

Is het totaalbedrag van je bestelling meer dan € 100,-  dan kun je boven in je winkelmandje een keuze maken tussen een aantal producten. Je krijgt dan een keuzemenu waar je het voor jou gratis product kunt selecteren. Het aanbod van de artikelen varieert continu, sommige producten zitten er heel vaak in (zoals het Pannenkoek variatiedoosje), maar sommige producten zul je ook maar heel even er tussen zien staan.

- Starten met het Dieet -

Als je wilt gaan starten met het eiwitdieet van Bregje kun je het beste kijken bij ons  Startpakket . Bij ons kun je zelf je startpakket samenstellen! Wij hebben alvast voor je een voorzetje gemaakt van 5 verschillende mix doosjes van ons proteïnedieet (in totaal 35 maaltijden). Deze kun je echter zelf ook nog aanpassen, wil je liever een Mix Pannenkoeken ipv een Mix Omeletten, dan is dat geen enkel probleem. Bij het startpakket hoort uiteraard ook ons informatiemapje en een shaker.

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.