Van de producent van de Lo-Dough bodem is er nu ook de Lo-Dough Southern Style Coating.
Van de producent van de Lo-Dough bodem is er nu ook de Lo-Dough Southern Style Coating.
Het ultieme low-carb, low-cal, low-fat, vezelrijke, eiwitrijke, glutenvrije paneermeel van Lo-Dough met lekkere Southern Style kruiden er doorheen.
De mix is zo gemaakt dat hij bedoelt is om mee te bakken in de oven in plaats van in de frituurpan. Ideaal om tijdens je dieet zo kippetjes, gehaktballen of andere producten een lekker korstje te geven.
Een verpakking bevat 150 gr, ze gaan uit van 15 gr per portie. Je krijgt dan 3,1 gr koolhydraten binnen.
SKU | LoDough-SouthernStyle | |||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Gluten- of Lactosevrij | Glutenvrij | |||||||||||||||||||||
Is dit een Groen product? | Ja | |||||||||||||||||||||
Manufacturer / Merk | Lo-Dough | |||||||||||||||||||||
Type Maaltijd | Koolhydraatarm | |||||||||||||||||||||
Geschikt voor fase | 1, 2, 3, 4, Na het dieet | |||||||||||||||||||||
Verpakking Inhoud | 1 zak van 150 gr | |||||||||||||||||||||
Bereidingswijze | Verwarm de oven voor op 220 graden. Je hebt 2 borden nodig. In één bord strooi je wat van het paneermeel, in het andere bord doe je geklutst ei. Haal het product (bv kip) door het ei en dip deze daarna in de coating van Lo-Dough. Plaats het product in de oven, spray er een beetje olie over en bak het op 220 graden voor ongeveer 20 tot 30 minuten. (afhankelijk van de dikte van het product) |
|||||||||||||||||||||
Ingredienten | Kruiden (paprika, zwarte peper, chilli, komijn, koriander, venkel), tarwe vezel (glutenvrij), zout, uienpoeder, tijm, oregano, gedroogde knoflook, gedroogde vrije uitloop eiwit, stabilisator (E464), konjac meel, psylliumvezels. Bevat: Tarwe, ei Kan bevatten: mosterd, sesamzaad.
|
|||||||||||||||||||||
Voedingswaarden | Voedingswaarden voor Lo-Dough Southern Style Coating Paneermeel
|