Sukrin Broodmix Fiberbrod

Low Carb broodmix van Sukrin om zelf brood te bakken.


De verpakking bevat 250 gr.


Scroll naar beneden voor meer info over dit product.

Sukrin Broodmix Fiberbrod is op dit moment op voorraad.
Sukrin Broodmix Fiberbrod is op dit moment op voorraad.
€ 6,95
Sukrin

Waarom Bregje?

Alles voor je dieet:
Eiwitdieet, Koolhydraatarm en Atkins

Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 12u.

Is het totaalbedrag meer dan € 100? Kies dan je gratis cadeau uit.

Gratis verzonden vanaf € 40.
Anders: € 4,95 in NL en € 5,95 in BE.


Betaalmogelijkheden

Betaal veilig en makkelijk met o.a.:

Details

Details

Low carb broodmix van Sukrin met zonnebloempitten en pompoenzaden. Bevat geen lactose, gluten, suiker, meel of soja.


Over Fiberbrod Broodmix

  • Bevat zonnebloempitten en pompoenzaden
  • Bevat slechts 1 gram koolhydraten en 21% vezels per snede
  • Gemakkelijk te bakken zonder kneden, je hoeft alleen water toe te voegen
  • Bevat geen gluten, suiker, meel, zuivel, gist of soja
  • Geweldige smaak en textuur
  • Geschikt voor vegetariërs
Heerlijk glutenvrij superfood broodmix, met maar 1 koolhydraat per snede! De ingrediënten van dit krachtige brood worden zorgvuldig geselecteerd om te zorgen dat het gegarandeerd glutenvrij is.
De mix bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of toevoegingen. 

Door de samenstelling is de broodmix is uitermate geschikt voor mensen die een speciaal dieet volgen of mensen die simpelweg beter proberen te eten. Het brood is geschikt voor mensen die een koolhydraat-arm of glutenvrij dieet volgen. En omdat het brood geen gist bevat is het geschikt voor mensen met Candida. Daarnaast kan de broodmix ook prima gegeten worden door vegetariërs. De low carb broodmix bevat ei. 

Het brood is heel makkelijk te maken want je hoeft niet te kneden. Je hoeft alleen water toe te voegen en met een garde door te roeren.
Door de heerlijke smaak en textuur kun je dit brood voor zowel sandwiches als bij soep gebruiken.

Werkwijze

  • Verwarm de oven voor op 180ºc (Gas stand 4).
  • Giet de broodmix in een schaal en voeg de hoeveelheid water toe die op het pak gespecificeerd staat.
  • Mix het geheel goed door met een garde/klopper en laat de schaal minimaal vijf minuten staan.
  • Giet de mix daarna in een broodvorm met bakpapier. Met een lepel kun je het brood een beetje in vorm strijken. Als je geen broodvorm hebt kun je het deeg ook in een bal kneden of meerdere kleine broodjes maken (broodjes bak je in 25 minuten i.p.v. 70-80 minuten).
  • Zet de vorm in het midden van de oven en laat het brood 70-80 minuten afbakken.
  • Haal het brood uit de vorm en laat (onafgedekt) koelen.
  • Je kunt het brood het beste bewaren in een zak in de koelkast. Het is dan 4 tot 5 dagen houdbaar. Om het langer te bewaren kun je het brood ook opsnijden en invriezen.

Tips

  • Je kunt dit brood ook lekker roosteren.
  • Je kunt ook kruiden, zongedroogde tomaten en/of olijven door het deeg doen voor meer smaak.
  • Je kunt ook een zoete versie van dit brood maken door Sukrin Gold of Sukrin:1, gedroogd fruit en/of kaneel toe te voegen.

Ingrediënten

Zaden en pitten (Psyllium, zonnebloem, sesam, pompoen en vlas), vezels (van suikerbiet, chichorei en erwten), Sukrin Fiberfin (resistent maiszetmeel), eipoeder, erwtproteïne, Sukrin (erythritol), mineraal zout (sodium- en kaliumchloride), rijsmiddelen (bicarbonaat, glucono delta-lactone). 

Tenminste houdbaar tot: 12 maanden

Informatie over de ingrediënten

Zaden en pitten

Psyllium, zonnebloempitten, sesamzaad, pompoenpitten en vlas zijn natuurlijke zaden en pitten die gezonde vitaminen, mineralen en vezels leveren. Daarnaast voegen ze ook een heerlijke smaak en textuur toe aan de broodmix.

Vezels van suikerbiet, cichorei en erwt

Plantvezels worden toegevoegd om het vezelniveau te verhogen en de structuur van het brood te verbeteren.

Fiberfin

Fiberfin is natuurlijk, glutenvrij meel. Fiberfin heeft een gunstige werking op de spijsvertering, darmflora en het immuunsysteem. .

Erwtproteïne

Plantaardige proteïne afkomstig van erwten.

Aardappelzetmeel

Zetmeel van aardappels, deze houdt het brood sappig en zacht.

Sukrin:1

Sukrin:1 is een koolhydraat-arme zoetstof die volledig gemaakt is van het natuurlijke polyol erythritol, dat wordt verkregen uit maiszetmeel.
Het bevat geen kunstmatige kleurstoffen, toevoegingen of conserveringsmiddelen. Het is van nature glutenvrij. Het bevat geen koolhydraten en geen calorieën. 

Eipoeder

Eipoeder wordt toegevoegd om de mix te binden (alleen in de 1kg verpakkingen)

Mineraalzout

Voor de smaak is er een beetje zout (keukenzout) toegevoegd. Een deel van het zout is vervangen door kaliumchloride om het zoutniveau laag te houden.

Rijsmiddelen

Natriumbicarbonaat, dinatriumfosfaat zijn de ingrediënten van normaal bakpoeder.

 

Meer Info

Meer Info

Artikelnummer Sukrin-Broodmix
Gluten- of Lactosevrij Glutenvrij
Is dit een Groen product? Ja
Merk Sukrin
Geschikt voor fase 1, 2, 3, 4, Na het dieet
Bereidingswijze

Werkwijze

  • Verwarm de oven voor op 180ºc (Gas stand 4).
  • Giet de broodmix in een schaal en voeg de hoeveelheid water toe die op het pak gespecificeerd staat.
  • Mix het geheel goed door met een garde/klopper en laat de schaal minimaal vijf minuten staan.
  • Giet de mix daarna in een broodvorm met bakpapier. Met een lepel kun je het brood een beetje in vorm strijken. Als je geen broodvorm hebt kun je het deeg ook in een bal kneden of meerdere kleine broodjes maken (broodjes bak je in 25 minuten i.p.v. 70-80 minuten).
  • Zet de vorm in het midden van de oven en laat het brood 70-80 minuten afbakken.
  • Haal het brood uit de vorm en laat (onafgedekt) koelen.
  • Je kunt het brood het beste bewaren in een zak in de koelkast. Het is dan 4 tot 5 dagen houdbaar. Om het langer te bewaren kun je het brood ook opsnijden en invriezen.

Tips

  • Je kunt dit brood ook lekker roosteren.
  • Je kunt ook kruiden, zongedroogde tomaten en/of olijven door het deeg doen voor meer smaak.
  • Je kunt ook een zoete versie van dit brood maken door Sukrin Gold of Sukrin:1, gedroogd fruit en/of kaneel toe te voegen.
Ingredienten

Zaden en pitten (Psyllium, zonnebloem, sesam, pompoen en vlas), vezels (van suikerbiet, chichorei en erwten), Sukrin Fiberfin (resistent maiszetmeel), eipoeder, erwtproteïne, Sukrin (erythritol), mineraal zout (sodium- en kaliumchloride), rijsmiddelen (bicarbonaat, glucono delta-lactone). 

Tenminste houdbaar tot: 12 maanden

Voedingswaarden
Energetische waarde (kCal) 164
Eiwitten (g) Per 100 gram: 9,3
Koolhydraten (g) 3,5
Vetten (g) 8,9
Voedingsvezels (g) 18,2
Zout (g) 1

Beoordelingen

Klantenreviews (7)

Geen fanReview by Rahma
Smaak
Heb dit brood gemaakt en ben geen fan. Had de hele tijd het gevoel dat ik hondenbrokjes ofzo zat te eten. Don't love. Ga nog even verder zoeken naar een lekker koolhydraatarm brood. (Geplaatst op 09-05-2019)
Goede smaakReview by Irene
Smaak
Smaakt heerlijk maar het komt niet omhoog dus maar kleine broodjes er uit kunnen snijden.
(Geplaatst op 01-03-2019)
PerfectReview by Petra
Smaak
Dit is het beste glutenvrije koolhydraatarme brood wat ik ken, en is wat mij betreft perfect, zelfs als ik niet koolhydraat arm zou eten. Goede smaak, goede consistentie. Enige nadeel is de prijs. Het is ook zeker het duurste brood wat ik ken. (Geplaatst op 26-02-2019)
VraagjeReview by Ilona
Smaak
Vandaag het brood gebakken, hij smaakt heerlijk, maarrrrr... Ik heb het brood in een cakevorm gedaan, maar hij is niet heel erg omhoog gekomen, misschien maar 1 cm. Hoe kan dit komen? Ik zie hier staan dat je met een garde/klopper de ingrediënten moet mengen, ik heb dit met een lepel gedaan. Je moet het daarna 5 min laten staan, dat is miss iets langer geweest. Zou het hier mee te maken kunnen hebben.?

Tips zijn welkom (Geplaatst op 29-12-2018)
Erg lekker en makkelijkReview by Linda
Smaak
Erg lekker brood, smaakt ook naar brood. Zeer eenvoudige bereiding. (Geplaatst op 19-09-2018)
Perfect lekker broodReview by Pauline
Smaak
Het brood smaakt fantastisch en heeft een goede structuur. Een perfecte vervanger voor 'gewoon' brood. (Geplaatst op 01-05-2018)
Goed alternatief Review by T. Feijt
Smaak
Gezien ik meerdere KH broden heb geproeft, bakte ik een beetje sceptisch mijn eerste brød.
Eerlijk is eerlijk, het smaakt gewoon naar een rijk gevulde noten en zaden brood.
Het rijst niet echt super, maar de smaak is evengoed heerlijk.
We gaan vanaf nu over op dit brood.
Ik heb wel een snufje extra zout toegevoegd voor de smaak;)
(Geplaatst op 12-07-2017)

Schrijf je eigen review

You're reviewing: Sukrin Broodmix Fiberbrod

Hoe waardeer je dit product?
We vinden het belangrijk dat we echte reviews van onze klanten ontvangen. We zullen alle reviews controleren op echtheid. *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Smaak

Eiwitdieet of Koolhydraatarm?

Op onze site vind je twee hoofd-categorieën: het eiwitdieet (ook wel proteïnedieet) en koolhydraatarm.

Wat is het verschil?
Onze eiwitdieet producten zijn allemaal verrijkt met extra eiwitten die je nodig hebt in dit dieet én ze zijn koolhydraatarm. (Omdat je maar een beperkte hoeveelheid koolhydraten binnen mag krijgen per dag)
Onze koolhydraatarme producten zijn alleen koolhydraatarm, dus niet eiwitverrijkt.

Doe je het eiwit- of proteïnedieet dan kies je voor je benodigde maaltijden producten in de categorie "Eiwitdieet", daarnaast kun je (beperkt) ook producten gebruiken die onder het kopje "Koolhydraatarm" vallen. Bij ieder product staat aangegeven of je dit al in de 1e, 2e, 3e of 4e fase mag eten. Dit zie je als je op de knop "Meer Info" drukt. Deze producten mag je dan niet tellen als maaltijd per dag, maar je mag ze vaak wel al als tussendoortje eten!

Doe je echter het koolhydraatarme dieet dan ben je niet bezig om aan een vast gesteld aantal eiwitrijke producten per dag te komen, je pakt gewoon alles koolhydraatarm. Je kunt dus ook eventueel de producten eten die onder de categorie "Eiwitdieet" vallen, je zult merken als je deze pakt dat ze een verzadigend gevoel geven. Dit komt door de eiwitten!

Wil je weten of het product op deze pagina tot het eiwitdieet hoort of koolhydraatarm?
Druk dan op de knop "Meer Info", daar zie je staan tot welke categorie dit product hoort.

Moment...