Bel ons op 013 - 8080 211

Gratis verzonden vanaf € 40. Koolhydraatarm, Eiwitdieet en Atkins.

Zoetstof

Damhert

Damhert maakt zelf een nieuw soort zoetstof op basis van 100% natuurlijke producten: Tagatose.
Deze "nepsuiker" is zo goed gelukt dat je het verschil met normale suiker bijna niet proeft. De structuur is zelfs bijna hetzelfde! 

Tagatose behoort noch tot de zoetmiddelen, noch tot de poliolen. Het Bureau Nieuwe Voedingsmiddelen, de zogenaamde Novel Food Unit, bestempelde Tagatose in 2005 dan ook als een totaal nieuw voedingsmiddel en voegde er ook aan toe dat het volkomen veilig is. Omdat het een ingrediënt is, krijgt het dan ook geen E-nummer.

Steviala

Steviala heeft verschillende soorten zoetstof zoals bruine-, poeder- en gewone suiker met minder koolhydraten maar ook leuke flesjes met een smaakje op basis van Stevia. Steviala heeft lang gezocht naar een goede verhouding Stevia en andere zoetstoffen om een zo fijn mogelijk product te krijgen (met zo weinig mogelijk koolhydraten). Ook is er het pure Stevia poeder (Steviala Star), zuiverder ga je het niet vinden!
Maar wat denk je van bv koolhydraatvrije siroop die op honing lijkt (Sweet Bee) of op Maple Siroop (Sweet Maple). (tip: aanradertjes!)

Sukrin

Van Sukrin hebben we de verschillende zoetstoffen zoals de normale Sukrin of de extra geconcentreerde, maar bv ook de siropen, chocolade en bakmixen.

Artikelen 1 tot 36 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Moment...