Bel ons op 013 - 8080 211

Gratis verzonden vanaf € 40. Koolhydraatarm, Eiwitdieet en Atkins.

Dieet Leende

Speciaal voor personen die in Leende wonen die het koolhydraatarm dieet volgen (of die geïnteresseerd zijn in dit dieet) hebben we een selectie gemaakt uit een aantal van onze super lekkere koolhydraatarme producten.
Dit zijn stuk voor stuk producten die én koolhydraatarm zijn én uniek zijn, je vind ze bijna nergens anders. Maar misschien is het allerbelangrijkste wel dat ze ook erg lekker zijn.

Speciaal voor mensen uit Leende

Op dit moment volgen erg veel mensen uit Leende het koolhydraatarm dieet. Dit komt door een initiatief van de huisartsen Van Kuijk en Van den Hurk, door hun advies is half Leende op dit moment een koolhydraatarm dieet aan het volgen waar je goed mee af kunt vallen. Is het moeilijk? Nee hoor, als je je maar aan de richtlijnen houdt. Zo is het allerbelangrijkste dat je niet teveel koolhydraten tot je neemt, vet mag weer wel. Dit klinkt tegenstrijdig omdat ons jaren is voorgehouden dat juist vet de boosdoener is, maar dat is niet zo. Sinds de jaren 70 / 80 hebben de voedselfabrikanten steeds meer goedkope koolhydraten toegevoegd aan ons eten (vooral suiker). Als je nu leert eten met zo min mogelijk suiker (en andere koolhydraten zoals je die bv in pasta en aardappelen vind) kan iedereen in Leende op een leuke en vooral ook lekkere manier afvallen met het koolhydraatarm dieet.

Wat doet Afvallen met Bregje voor mij?

Wij (Bregje & Koen) van Afvallen met Bregje hebben een grote selectie gemaakt van allemaal lekkere koolhydraatarme dieet producten die iedereen uit Leende kan gebruiken. Wat denk je bv van een koolhydraatarme broodmix, koolhydraatarme pasta of zelfs koolhydraatarm gebak die je gemakkelijk zelf kunt maken? Ook hebben we veel verschillende zoetstoffen van bv Stevia of Sukrin.
Bekijk op je gemak onze producten en bestel ze gemakkelijk via onze site. Voor 12u besteld? Dan heb je het morgen al in huis.

 

Artikelen 37 tot 72 van 108 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 37 tot 72 van 108 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Moment...