Media en Links

Artikel in Nieuwsklok (6 oktober 2011):

krantenartikel Nieuwsklok Afvallen met Bregje en Koen

 

 

Artikel in Nieuwsklok (30 september 2010):

Nieuwsklok

Erica Terpstra is met het proteïnedieet 40 kilo afgevallen:

Het eiwitdieet kwam in de uitzending van KASSA van 2 januari 2010 als beste uit de bus:

 

Hieronder volgen de teksten uit de krantenartikelen:

 

Tekst artikel Nieuwsklok 6 oktober 2011:

Het was afgelopen maand precies een jaar geleden dat Bregje van der Most is gestart met haar thuispraktijk, gericht op het verantwoord en met name begeleid afvallen. Na een jaar zijn haar klanten in totaal tweeduizend kilo lichter en heeft ze vanwege het succes haar man Koen Wijnstok gevraagd te helpen met de uitvoering van haar diensten.

"Ik was ontzettend tevreden over het dieet dat ik zelf heb gevolgd, maar helaas miste ik de begeleiding en persoonlijke hulp. In de ontspannen huiselijke sfeer bij mij thuis en af en toe een belletje, kaartje of andere persoonlijke motivatie, help ik mijn klanten net even een stapje verder. En dat werkt zo goed dat wij vanaf deze maand hier samen volledig aan werken. Ik verzorg de intake, het advies en de persoonlijke begeleiding en Koen heeft zijn aandacht voor de bestellingen, de voorraad en de boekhouding," aldus een tevreden Bregje.

Ook Koen moest eerst het "Afvallen met Bregje"concept ervaren: "Ik weet nu ook hoe het is om energie te krijgen uit het resultaat. Het werkt echt en je moet het zelf meemaken om een goede motivator te kunnen zijn voor je klanten. Ik begrijp nou waar de moeilijke momenten komen en kan daar mee helpen." Ook het verschil tussen mannen en vrouwen is Koen opgevallen: "Voor mannen is het nog makkelijker dan voor vrouwen. Wij verbruiken meer en als we aan een dieet beginnen vallen we dus ook sneller af."

Het dieetplan dat Bregje samen met de klanten opstelt is gebaseerd op een eiwitrijk en koolhydraatarme voeding: "Deze combinatie is in het dagelijks leven en met de beschikbare producten in de winkel enorm lastig te verkrijgen. Met onze producten, die wij combineren met reguliere voeding, kunnen we een individueel dieetplan opzetten dat zorg draagt voor een gezond eetpatroon." Een eetpatroon dat Bregje en Koen zelf combineren met het koolhydraatarm brood van de bakker "en het groentepakket van de Kerkhovense molen," vult Koen aan.

Alle producten die Bregje, nu dus samen met Koen, verkoopt zijn gebaseerd op die natuurlijke en gezonde balans van voedingsstoffen en worden voorzien van de nodige adviezen en recepten.  

 

Tekst artikel Nieuwsklok 30 september 2010:

Lekker eten en toch veel vet verliezen, zonder daarbij overdadig te sporten. "Ik ben er een heel ander mens door geworden", begint ervaringsdeskundige Bregje van der Most, die distributeur is in Oisterwijk en omstreken van het Eiwitdieet én gebruiker van het dieet. Ze is inmiddels 36 kilogram afgevallen en wil nog veertien kilo's meer kwijt. "Een ander levend bewijs is Erica Terpstra. De voormalig topsportster verloor met het Eiwitdieet veertig kilogram." Bregje begeleidt mensen die af willen vallen in een huiselijke, ongedwongen sfeer. "mensen kunnen op een laagdrempelige manier van de overtollige kilo's af komen."

Mensen blijven op hun gewicht, omdat door het Eiwitdieet de bloedsuikerspiegel constant wordt gehouden. Bregje legt uit dat niet alle voedsel verboden is. "Lekker minimaal vier tot vijf maaltijden per dag eten, aangevuld met toegestane groenten en eventuele vitamines. Het lichaam komt in de vetverbranding fase, omdat in de eerste twee fasen de inname van koolhydraten wordt geschrapt uit het menu. Het lichaam wordt gedwongen de vetreserves aan te spreken, zonder dat men het lichaam tekort doet."

Binnen het Eiwitdieet van Afvallen met Bregje bestaan meer dan honderd verschillende producten van soep tot pannenkoeken, van een complete maaltijd tot een chocoladedessert. Zelfs voor de lekkere trek zijn er borrelnootjes en chocoladeknabbels. Het dieet is verdeeld over een aantal fasen van streng tot licht. "Mensen mogen in de eerste fase maximaal vijf producten per dag eten, maar uit de praktijk blijkt dat men aan vier al genoeg heeft, omdat er geen hongergevoel ontstaat. Fase drie en vier zijn gericht op het toevoegen van koolhydraten en het behouden van het streefgewicht."

Bregje is ervaringsdeskundige. "Ik weet precies wat voor proces iemand doormaakt en waar de valkuilen kunnen zitten. Iedereen is welkom. De intake, de vetmeting en alle begeleidingsgesprekken zijn gratis." Omdat Bregje ook voordeelpakketten verkoopt, kan de klant hiervan profiteren. Het dieet is voor iedereen erg goed te combineren in het dagelijks leven.

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.