Bel ons op 013 - 8080 211

Gratis verzonden vanaf € 40. Koolhydraatarm, Eiwitdieet en Atkins.

Damhert

Damhert maakt mooie suikervrije producten. Veel zijn gezoet met de speciaal door henzelf ontwikkelde zoetstof Tagatose.
Dit is een volledig natuurlijke suikervervanger en wint steeds meer terrein. In België is het merk niet meer weg te denken, in Nederland zijn ze hard bezig aan een opmars.

Het assortiment van Damhert bevat naast suikervrije jams ook suikervrije chocolade en natuurlijk kun je ook de zoetstof los kopen om zelf te gebruiken in je thee, koffie of zelfs bakproducten.

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wij verkopen Damhert goedkoop op het internet. Je kunt op verschillende plaatsen Damhert suikervrije producten wel in de supermarkt kopen, maar wij hebben bijvoorbeeld gewoon al hun suikervrije jams. Naast dat ze suikervrij kun je het ook koolhydraatarme jams noemen. Ben je dus bezig met een koolhydraatarm dieet en zoek je een lekkere koolhydraatarme jam dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Waar te koop?

Bij ons koop je je damhert producten natuurlijk! Bestel vandaag voor 12u en we versturen het dezelfde dag nog. 

Damhert en Diabetici.

Heb je Diabetes? Dan adviseren artsen juist koolhydraatarme / suikervrije producten om zo je glucose gehalte onder controle te houden. Juist dan kunnen de suikervrije Damhert producten interessant zijn. Omdat er geen toegevoegde suikers in zitten hebben ze een zo min mogelijk effect op je glucose spiegel.

 

Moment...