Bel ons op 013 - 8080 211

Gratis verzonden vanaf € 40. Koolhydraatarm, Eiwitdieet en Atkins.

Damhert

Damhert maakt mooie producten zonder toegevoegde suiker. Veel zijn gezoet met de speciaal door henzelf ontwikkelde zoetstof Tagatose.
Dit is een volledig natuurlijke suikervervanger en wint steeds meer terrein. In België is het merk niet meer weg te denken, in Nederland zijn ze hard bezig aan een opmars.

Het assortiment van Damhert bevat naast jams ook chocolade zonder toegevoegde suiker en natuurlijk kun je ook de zoetstof los kopen om zelf te gebruiken in je thee, koffie of zelfs bakproducten.

27 artikel(en)

per pagina

27 artikel(en)

per pagina

Wij verkopen Damhert goedkoop op het internet. Je kunt op verschillende plaatsen Damhert producten zonder extra suiker wel in de supermarkt kopen, maar wij hebben bijvoorbeeld gewoon al hun jams. Naast dat ze geen extra suiker bevatten kun je het ook low carb jams noemen. Ben je dus bezig met een koolhydraatarm dieet en zoek je een lekkere jam dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Waar te koop?

Bij ons koop je je damhert producten natuurlijk! Bestel vandaag voor 12u en we versturen het dezelfde dag nog. 

Damhert en Diabetici.

Heb je Diabetes? Dan adviseren artsen juist het koolhydraatarme / suikervrije dieet om zo je glucose gehalte onder controle te houden. Juist dan kunnen de Damhert producten interessant zijn. Omdat er geen toegevoegde suikers in zitten hebben ze een zo min mogelijk effect op je glucose spiegel.

 

Moment...