Bel ons op 013 - 8080 211

Gratis verzonden vanaf € 40. Koolhydraatarm, Eiwitdieet en Atkins.

Dreamfields Pasta

Ben je op zoek naar een pasta met minder koolhydraten dan kom je automatisch bij Dreamfields uit.

Low Carb Pasta

De pasta van Dreamfields is rechtstreeks geïmporteerd uit Amerika en past goed binnen een koolhydraatarme levensstijl. En dat allemaal zonder aan smaak in te hoeven leveren, ze zijn heerlijk! De pasta is verrijkt met extra vezels en eiwitten. Per portie van 56 gr bevat hij 5 gr aan vezels en 10 gr aan eiwitten.

Deze pasta is zo lekker dat ook veel mensen ze na het dieet blijven gebruiken! Ieder pak bevat 375 gram.

We krijgen zelfs te horen van klanten dat hun kinderen vragen naar "Die Dieet Pasta", want die is veel lekkerder dan de normale pasta. En dat klopt, hij is ook echt heel erg lekker!

Hoe bereid ik Dreamfields Pasta?

De pasta maak je op dezelfde manier klaar als normale pasta. Op iedere verpakking staat het juiste aantal minuten die de pasta moet koken. Het is belangrijk dat je de pasta niet te lang doorkookt of naderhand nog een keer opwarmd, dan verliest hij namelijk zijn beschermende laagje waardoor hij niet meer low carb zal zijn.
Wij koken zelf de pasta altijd met een bouillon blokje in het water, daar wordt de pasta nog een stuk lekkerder door.

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Ben je op zoek naar een pasta met minder koolhydraten dan kom je automatisch bij Dreamfields uit, hij is verrijkt met extra vezels en past daardoor in een gezonde levensstijl.

De low carb pasta van Dreamfields zijn rechtstreeks geïmporteerd uit Amerika en passen goed binnen een koolhydraatarme levensstijl. En dat allemaal zonder aan smaak in te hoeven leveren, ze zijn heerlijk!

Deze pasta is zo lekker dat je ze ook goed na het dieet kunt blijven gebruiken zodat je toch low carb kunt blijven eten! Ieder pak bevat 375 gram.

We krijgen zelfs te horen van klanten dat hun kinderen vragen naar "Die Dieet Pasta", want die is veel lekkerder dan de normale pasta. En dat klopt, hij is ook echt heel erg lekker!

 

Wat is het verschil met normale pasta?

Dreamfields Pasta bevat naast het normale volkorenmeel en tarwegriesmeel nog extra toevoegingen zoals xantaangom en inuline. Deze pasta is perfect te gebruiken binnen veel dieten omdat het een low carb pasta is zonder dat je het proeft.

Op de verpakking staat dat er toch redelijk wat koolhydraten in zitten....

Klopt, uiteindelijk zitten er ook nogal wat koolhydraten in de pasta, maar deze koolhydraten zijn zo bewerkt dat ze ontoegangkelijk zijn voor je spijsvertering. Ze verlaten je lichaam voordat je lijf er iets gedaan mee kan hebben
Noot: 
In verband met de nieuwe regels over gezondheidsclaims staat deze informatie niet meer op de verpakking.
Er zijn niet genoeg wetenschappelijke bewijzen over het effect van de pasta van Dreamfields op de bloedsuikerspiegel.
Het uiterlijk van de verpakking is gewijzigd, echter er zit nog steeds dezelfde Dreamfields pasta in. Het recept is dus niet gewijzigd.

Hoe bereid ik de low carb Dreamfields Pasta?

Hetzelfde als normale pasta. Op iedere verpakking staat hoeveel minuten je het moet koken. 
Net als bij normale pasta zal de low carb pasta nog lekkerder worden als je voordat je het kookt een bouillonblokje in het kookwater oplost.
Op de verpakking van de Lasagne staat dat je de lasagnebladen eerst moet koken. Onze eigen ervaring is dat je het ook op de Nederlandse manier klaar kunt maken: gewoon als ongekookt blad verwerken in een ovenschotel en dan 45 minuten bij 180 graden in de oven.

Hoeveel pasta is één portie?

56 gram ongekookte pasta. In totaal zit er voor ongeveer 6 porties pasta in iedere verpakking

Waar kan ik meer informatie vinden over Dreamfields?

Dreamfields heeft zelf een zeer uitgebreide site met daarin naast recepten ook resultaten van de verschillende wetenschappelijke onderzoeken die ze uit hebben gevoerd.
Ga hiervoor naar www.dreamfieldsfoods.com

Moment...