Bel ons op 013 - 8080 211

Gratis verzonden vanaf € 40. Koolhydraatarm, Eiwitdieet en Atkins.

Sukrin

Ken je Sukrin? Misschien wel, misschien niet. Het is een merk wat uit Scandinavië komt en daar al jaren heel groot is met suikervrije producten. Ze hebben een eigen zoetstof welke 100% natuurlijk is. Geen gekke E-nummers dus. Vanaf deze week verkopen we ook alles van Sukrin.

Suikervervanger

Iedereen weet natuurlijk dat suiker absoluut taboe is tijdens je dieet (propvol koolhydraten!). Sukrin heeft verschillende soorten suikervervangers zoals koolhydraatVRIJe poedersuiker, bruine suiker, en "normale" suiker (natuurlijk koolhydaatvrij). Het leuke is dat je het ook kunt gebruiken om mee te bakken. Combineer dat bv met koolhydraatarm meel en je kunt een koolhydraatarme cake bakken.

Lekker Bakken

Nu we het er toch over hebben: we hebben ook cakemix (normaal & chocolade) en bv kwarktaartmix. Ook heel leuk: cake-in-a-cup. In 2 minuten je cake vanuit een kopje op tafel.....

Koolhydraatarm Meel 

Van Sukrin hebben we ook 2 soorten koolhydraatarm broodmix (we hadden er nog niet genoeg vonden we haha). Maar ook amandelmeel, kokosmeel en sesammeel.

Conclusie

We zijn enthousiast over deze producten. Je kunt er alle kanten mee op en als je na het eiwitdieet verder wilt gaan met je koolhydraatarme levensstijl (wat we heel erg aanraden natuurlijk) dan is dit weer een leuke nieuwe basis voor je keukenkastje.....

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Moment...