Actie

Al onze Walden Farmsproducten zijn tijdelijk afgeprijsd van € 5,75 voor maar € 5,- per fles !

Een hoop nieuwe producten bij Afvallen met Bregje. Deze keer hebben we ons gefocussed op Kant en Klare maaltijden. Gewoon zonder poespas even snel een maaltijd. Je hebt ten slotte niet altijd zin om uitgebreid te gaan koken.
Kant en klare *pling* maaltijden
Vanaf vandaag in ons assortiment: Kant en klare magnetron maaltijden die je al in de eerste fase van het dieet mag gebruiken!
Nutrisaveurs heeft deze 3 smakelijke gerechten samen gesteld zodat ze zelfs meetellen als volledige eiwit-maaltijd in ons dieet. We hebben de smaken Kip champignon roomsausrundermedaillons in pepersaus en kipreepjes in dragonsaus.
Kant en Klare Cups
Nog meer in het Kant en Klare segment: Cups. Dit zijn van die 'warmhoudbekers' waar je alleen maar wat kokend water aan toe hoeft te voegen en wat geduld (zo'n 5 minuten). Daarna heb je in een handzaam kopje een complete eiwitrijke maaltijd ChiliMac&Cheese of Kip Teriyaki Noodles

Pui-Chi is 33kg afgevallen
Pui-Chi is afgelopen januari met het dieet begonnen. In totaal is ze gewoon 33 kg afgevallen (!!!). Ze heeft hier een super mooi verhaal over geschreven en op de foto's is het gewoon echt een ander mens geworden. Fantastisch!
Workshops Bij Maud
Wil je op een leuke en gezellige manier leren koken met onze eiwitrijke producten óf wil je wat leuke en lekkere koolhydraatarme gerechten klaar maken? Bij Maud Workshops heeft in samenwerking met ons twee workshops ontwikkeld waarin je op een ongedwongen, leuke manier aan het koken gaat. Voor meer info kijk je op de site van Bij Maud.
Say Cheeeeeese...
Kaas chipjes, heerlijk! Nu hebben we een uitgebreid assortiment van Just Cheese kaas chips. Deze kaas chips is gemaakt van 100% kaas welke gebakken is en gekruid. Heerlijk om bv 's avonds op de bank een verantwoord tussendoortje te pakken.

De laatste artikelen op ons blog:
Koolhydraatarm leren koken ?
Snellere Website
Nieuwe Recept Pagina's
Zachte Zoete Bruine Broodjes

We hebben nog veel meer nieuwe producten gekregen de laatste tijd. Voor het volledige overzicht kun je altijd op de webshop kijken onder "Nieuw". Deze lijst bevat altijd de meest actuele nieuwe producten.
Ook proberen we bij iedere internetbestelling een prijslijst erbij te doen en staan deze voor je klaar als je voor een consult langs komt.
Copyright © 2011 Afvallen met Bregje, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail omdat je aan hebt gegeven dat je graag onze nieuwsbrief wilt ontvangen.
Ons adres is:
Afvallen met Bregje
't Seuverick 12
OisterwijkNoord-Brabant 5061AS

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.