Nieuwe kortingsactie en nieuwe producten

We hebben een blog gekregen, een hoop nieuwe producten en een gave nieuwe kortingsactie.

Inhoud

  • Ons nieuwe blog
  • Nieuwe producten
  • Kortingsactie

Het afvalseizoen is weer geopend! Wist je dat het najaar de makkelijkste periode is om af te vallen? Geen rare feestdagen er tussen door, minder uitbundig op terrasjes zitten. Gewoon weer even back to basic. Misschien ben je in de zomer wel weer wat kilo's aangekomen, dan is dit al helemaal het moment om (weer) te beginnen met afvallen. 
In deze nieuwsbrief lees je welke nieuwe producten we weer allemaal hebben, je leest over onze nieuwe webshop-kortingsactie en over "Ons Blog".
Blog
We hebben sinds een paar weken een nieuw blog op de website. Niet zozeer om te bloggen waar we over aan het nadenken zijn, maar meer om onze nieuwe producten op te plaatsen gecombineerd met recepten die we zelf gemaakt hebben met foto's erbij. Een voorbeeld van de laatste berichten op het Blog: "Rijst met Groenten", "Unpotato Salad" en "Koolhydraatarme Lasagne". We gaan regelmatig hier nieuwe dingen op zetten. 

Ons Blog

Nieuwe producten
Pita brood en Tortilla's! We hebben echt super lekkere tortilla's en pita's.... Het is geen eiwitrijke maaltijd (dus het telt niet mee voor het aantal te eten producten), maar je mag het wel gewoon eten tijdens het dieet. Vul de tortilla of pita met lekker wat groenten of kip met kruiden en je hebt een heerlijk maaltje.....
Een ander nieuw product wat we hebben iseiwitrijke rijst (en dit is dan weer wel een product wat meetelt). De smaak is super goed en je gebruikt het gewoon als basis van je avond maaltijd. Op ons blog kun je er een recept van vinden.
Veel mensen zullen ook blij worden van het volgende nieuwe product: Muesli Chocolade / Caramel. Huh? Dat hadden ze toch al? Ja, maar nu ook in een Voordeelpot verpakking! Voor € 27,50 heb je nu zo'n 20 maaltijden....
We hebben nog veel meer nieuwe producten in ons assortiment gekregen, kijk eens op despeciale pagina voor "Nieuwe producten". Hierin zie je oa Slimpievoordeelpot bosvruchtenchocolade ijsaardbeien ijs enpizza deeg (!).
Nieuwe webshop kortingsactie
Speciaal als je via de webshop je bestelling doorgeeft hebben we een nieuwe kortingsactie. Als je voor meer dan € 100,- producten in je winkelmandje hebt zitten krijg je de keuze uit vier verschillende keuze producten. Daarnaast krijg je er ook altijd nog vier losse verrassings proefzakjes bij cadeau. Dit alles ter waarde van € 11,-....
Je kunt zelf kiezen wat je in ieder geval als cadeau wilt hebben: Een pakje vanilledrank, een pakje chocoladedrank, een bananensmoothie of een aardbeiensmoothie.
Ben je op zoek naar een product?
Ben je op zoek naar een product of mis je nog iets wat je graag zou willen hebben? Vertel het ons en we zullen onze best doen om het in ons assortiment op te nemen.
Zeer binnenkort kun je bv al IJs verwachten wat je al in fase 1 kunt gebruiken en een nieuwe Voordeelpot....

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.