Actie

Al onze Walden Farmsproducten zijn tijdelijk afgeprijsd van € 5,75 voor maar € 5,- per fles !

Opruiming
(ivm datum)
Dkt Kracker Crackertjes

Het jaar is goed begonnen! Een hoop mensen zijn (weer) gestart met het dieet om straks met een mooi figuur de lente te kunnen gaan beginnen.
Voor al onze nieuwe klanten: Welkom! Voor alle klanten die al een tijdje bezig zijn: Hopelijk ben je de kerst goed doorgekomen! Voor iedereen die weer terug is gekomen om even een paar weken 'onderhoud' te doen aan hun lijf: Welkom terug!
Net begonnen klanten
Sla met Kip ChampignonsHet is echt ongelofelijk hoeveel mensen zijn begonnen. Afgelopen week hebben we alle zeilen bijgezet om ervoor te zorgen dat iedereen zo snel mogelijk zijn intake kon plannen of het pakket thuisgestuurd kreeg. Ben je nog op zoek naar wat lekkere recepten die je al in de eerste fase mag hebben? Kijk dan eens hier.
Terug gekomen klanten
Het is heel fijn om te zien dat een hoop mensen weer even 'onderhoud' aan hun lijf aan het plegen zijn nu in het nieuwe jaar. Het blijft natuurlijk altijd heel moeilijk om niet terug te vallen in oude gewoontes als je klaar bent met het dieet. Daarom zien we rond deze periode toch weer mensen terugkomen die toch nog even een paar kilo er weer af willen hebben vóór de lente. De afgelopen tijd hebben we een hoop nieuwe pagina's toegevoegd op de website. Vooral het blog bevat regelmatig nieuwtjes of lekkere recepten, heb je ook onze Facebook pagina al gezien?
Ik ben origineel
Ik Ben OrigineelSinds deze week heben we een nieuw kwaliteitskeurmerk! Het "Ik ben origineel" keurmerk geeft aan dat wij voor de volle 100% voor kwaliteit en originaliteit gaan. Wij steken enorm veel tijd in het up-to-date houden van onze website en dan is het altijd heel erg zuur als je jouw werk ergens anders tegen komt. Soms zijn bedrijven echt zelf te lui om alles goed na te lopen, dan staat onze naam er zelfs nog tussen. Door het voeren van dit kwaliteitskeurmerk geven wij een signaal af dat wij er alles aan doen om zoveel mogelijk origineel te zijn.

Nutrisaveurs
Runder MedaillonsSinds een paar weken hebben we kant-en-klare maaltijden die je alleen maar even in de magnetron hoeft te zetten of in een pannetje au-bain-marie op kan warmen. We merkten dat mensen het soms heel lastig vinden om zowel voor zichzelf als voor de rest van het gezin te koken. Hiermee maak je het jezelf een stuk makkelijker. Gewoon koken voor het gezin en dan kun je daarna heel gemakkelijk voor jezelf ook een heerlijke maaltijd te voorschijn toveren. Ze smaken gewoon echt goed, je mag ze al eten vanaf fase 1. Deze hebben we in de smaken Kip in Champignon Roomsaus,Rundermedaillons in zachte pepersaus en Kipreepjes met dragon.
Ons Blog
Wat is er de afgelopen tijd op ons Blog geschreven?

  • Heerlijke Dieet-Pizza.
    We hebben sinds een paar weken nieuwe pizza mix die je al in fase 1 mag gebruiken. 
  • Succesverhalen
    We hebben een nieuw verhaal van Will en daarnaast hebben we een overzicht gemaakt omdat het er zoveel werden.
  • Slow cooking kip-kerrie
    Aan de hand van een recept van oud-collega Marjon hebben we heerlijk koolhydraatarme kip-kerrie gemaakt.
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.