€ 100,- actie
Koop je voor meer dan € 100 bij ons dan kun je altijd kiezen voor een gratis product. Op dit moment kun je kiezen uit:
- Pannenkoek Probeerdoos
- Dietimeal Citroen Shake / Dessert
- Dreamfields Spaghetti
- Walden Farms Pancake Siroop
- Koolhydraatarme Aardappelpuree
- Joseph's Pita broodjes
- Mama Lupe's Tortillas

Zodra je meer dan € 100,- in je winkelmandje hebt zitten kun je kiezen tussen die producten. Deze mag je allemaal al tijdens je dieet hebben!

Nieuw

Na een tijdje wachten hebben we weer een nieuwsbrief. Deze keer een belangrijke mededeling ivm onze vakantie en we hebben weer wat nieuwe producten. Ciao Carb heeft hun verkoopvoorwaarden aangepast waar we onszelf aan moeten houden en een leuke mededeling als je in België of Duitsland woont.
De vakantie....

De vakantie komt eraan, ook voor ons. Van 6 juli t/m 5 augustus zijn we gesloten voor begeleiding, de webshop blijft echter gewoon geopend. Iedere dag gaat het 'vakantie-inpak-team' aan de slag om  ervoor te zorgen dat de bestellingen snel en goed de deur uit gaan. Ze gaan iedere dag alles inpakken behalve op vrijdag. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet te bereiken en per email een stuk langzamer, we hopen dat je hier begrip voor hebt.
We versturen de pakketten gratis als je meer dan € 70,- aan producten besteld, daaronder vragen we een tegemoetkoming in de verzendkosten van € 3,75 (binnen NL).

Nieuwe Producten

Kant-en-Klare 7 Groentesoep Soms lijkt het dat er geen week voorbij gaat of we weer nieuwe producten op de site zetten, zo ook de afgelopen periode. Een greep uit onze nieuwe producten, we hebben ze even voor het gemak opgedeeld in proteïnedieet en koolhydraatarm. Dr. Oetker Pure Chocolade Mousse LightTijdens het proteïnedieet kun je ook koolhydraatarme producten pakken, je moet natuurlijk wel koolhydraten tellen en ze tellen niet mee als een eiwitrijke maaltijd.

Proteïnedieet: Kant-en-Klare 7 groentesoepPasta CarbonaraCiao Carb Cacao Koeken
Koolhydraatarm: Dr Oetker Light MousseWalden Farms Sweet OnionWalden Farms Chocolade DipFijn Lijntje Kant en Klare broodmixStevia VloeibaarStevia Poeder
Voor een volledig overzicht kun je kijken bij onze "Nieuwe Producten"
Ciao Carb
Logo Ciao Carb  Ciao Carb heeft een grote aanpassing gedaan in hun strategie. Dit houdt in dat vanaf dit moment webshops geen Ciao Carb producten mogen verkopen, maar alleen afslankcentra waar mensen onder begeleiding afvallen. Omdat wij heel veel klanten hebben die onder begeleiding online afvallen bieden we die toch de mogelijkheid om Ciao Carb producten aan te schaffen. Ciao Carb Toast Wit (4 x 3 st)Als je naar de pagina van Ciao Carb gaat zul je ook niets terug vinden, je zal zelfs onmiddelijk doorgestuurt worden naar de inlogpagina. Pas als je in bent gelogt met je email adres en je wachtwoord zul je daar de verschillende producten zien staan. 

Ciao Carb Koeken Cacao (5 x 2 st)Een andere aanpassing is de prijs. Helaas hebben ze de inkoopprijs meer als verdubbeld. Wij willen dat niet helemaal doorberekenen aan onze klanten, maar we kunnen niet anders dan de prijzen hiervan ook zelf te verhogen. De producten kosten nu allemaal € 14,50, maar daardoor vallen ze wel in de Vast-Volume-Voordeel regeling, de prijs kan dus zakken naar € 13,- per doosje.
Facebook
We zijn de laaste tijd redelijk actief op Facebook. Als we tussendoor een nieuwtje hebben, een nieuw product of gewoon een leuke foto dan is dat regelmatig hier terug te vinden. Like ons op Facebook en ben zo ook altijd op de hoogte van de laaste nieuwtjes. 
Internationaal
Vanaf vorige week worden pakketten naar België en Duitsland ook al meteen de volgende werkdag afgeleverd! (tot nu toe zat daar altijd een dag vertraging in) Dus als je vandaag vóór 12u besteld heb je het morgen in huis. Hiervoor geld ook: boven de € 70,- versturen we het zelfs gratis!

 We wensen iedereen een hele fijne, mooie, warme, genietende, slanke zomervakantie! Geniet ervan, maar geniet niet te veel van de slechte dingen.

Copyright © 2012 Afvallen met Bregje, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.