Op naar het mooie weer met Bregje.

Nieuw

Pomodori Tomatensoep
chocolite cookies n cream
Proteïne Reep Chocolite Smores
Ontbijtgranen Crispy Chocolade
Mama Lupe's Tortillas
Ontbijtgranen Crispy Naturel 

Dit is alweer onze 'het-is-bijna-lente-maar-nog-niet-helemaal' nieuwsbrief. We hebben wat nieuwe producten, een paar prijsverlagingen, een recept en we leggen uit waarom we zowel eiwitdieet producten hebben als koolhydraatarme producten.
Nieuw
Pomodori TomatensoepEr gaat geen maand voorbij bij ons of we hebben wel nieuwe producten.... Dat proberen we continu te blijven doen! Deze keer hebben we zowel voor het eiwitdieet als voor de koolhydraatarme levensstijl weer een aantal nieuwe producten. Als eerste willen we onze nieuwe Pomodori Tomatensoep even vermelden, hier krijgen we eigenlijk alleen maar goede reacties op terug. Ook hebben we 2 nieuwe smaken "Crispy Cereals" namelijkChocolade en Naturel (we hadden al Appel Kaneel), deze zijn ideaal om 's ochtends een schaaltje te pakken, het lijkt een beetje op een toetje met lekkere crispy bolletjes erin.
Mama Lupe's TortillasOok hebben we een nieuwe tortilla: Mama Lupe's Tortillas. Dit zijn 10 koolhydraatarme tortillawraps die goed passen bij het dieet, ze hebben namelijk maar 3 gram aan netto koolhydraten!
PakjeGemak
Ben je overdag weinig thuis maar wil je wel via de webshop bestellen? Vanaf nu kun je ervoor kiezen om je pakket bij het dichtsbijzijnde postagentschap te laten bezorgen... Zo kun je vandaag je bestelling doen bij ons en het morgen bij de Albert Heijn bij je op de hoek ophalen als je toch boodschappen gaat doen, zo hoef je ook niet meer voor de postbode thuis te blijven. Deze dienst bieden we aan voor exact hetzelfde bedrag als een normaal pakketje, dus boven de € 70,- gewoon gratis en daaronder voor maar € 3,75. Je kunt op een handige kaart zelf je postkantoor uitzoeken waar ook de openingstijden bij staan.


Nieuwe Prijzen

Appel / Kaneel BiscuitsWe hebben van een paar producten een prijsverlaging door kunnen voeren! Onzesinasappel-kaneel en fruit biscuits zijn nu nog maar € 12,50 per doosje. 
Ook hebben we de prijs van de Kaneel Pecan proteïnerepen kunnen verlagen naar zelfs € 11,- per doosje van 7.
Twitter, Facebook en Ons Blog samen


Vanaf nu hebben we al onze Social Mediaberichten gemakkelijk overzichtelijk samen op één pagina staan. Zo zie je in een oogopslag wat we op Twitter hebben gezet, maar ook op Facebook en de verschillende recepten die we op Ons Blog hebben staan. Bovenin het navigatiemenu op onze website kies je voor "Updates" of op de startpagina klik je op het "Gele Velletje"

Recept met Spinazie


Een van onze favoriete groenten is Spinazie. Hieronder zie je hoe je van een zak spinazie een super soepje maakt met maar 1 gram koolhydraten per portie.
Doe wat olie in de pan en fruit daarin een gesnipperde ui met een teentje knoflook. Voeg hier een halve liter water aan toe samen met een groentenbouillon tablet. Als het kookt doe je daar een zak spinazie doorheen en laat je het 2 minuten koken. Daarna even met de staafmixer er doorheen totdat je een mooie gladde massa hebt. Roer daar een half bakje crème fraîche doorheen. Als je de soep op je bord hebt is het leuk om nog een kloddertje crème fraîche in het midden te leggen.
Koolhydraten en het Eiwitdieet
Bij Afvallen met Bregje hebben we 2 typen producten: dieet producten en koolhydraatarme producten. Maar wat is nu eigenlijk het verschil????
Dieet
Het dieet is gericht op een grote hoeveelheid eiwitten te samen met erg weinig koolhydraten. Dit zorgt ervoor dat je als een razende af kunt vallen doordat je in de natuurlijke vetverbranding terecht komt. Dit is echter uiteraard een tijdelijke situatie, op een gegeven moment moet je weer normaal gaan eten.
Koolhydraatarm
Veel mensen komen er tijdens het dieet achter dat een teveel aan koolhydraten gewoon niet goed is voor je gewicht, daarom bieden wij een groot assortiment van koolhydraatarme producten aan waarmee je ook na het dieet op een gemakkelijke manier op gewicht kunt blijven zonder dat je een hoop dingen niet kunt eten. Daarnaast kun je ook tijdens het eiwitdieet al veel koolhydraatarme producten eten doordat ze het afvalproces niet snel verstoren. In de webshop zie je ook altijd bij ieder product staan in welke fase je iets mag hebben.

Onze Kortingsactie 

Misschien ben je er niet volledig van op de hoogte, maar we hebben een vastekortingsactie. Veel van onze dieetproducten zitten in doosjes van € 14,90. Bestel je echter meer dan 5 willekeurige doosjes van € 14,90 dan gaat onmiddelijk voor alle doosjes die prijs omlaag naar € 14,-. Als je er meer dan 10 besteld dan zakt de prijs zelfs naar € 13,- !!! Probeer het maar eens uit in de webshop, klik wat doosjes bij elkaar en je ziet dat in je winkelmandje rechtsonder het kortingsbedrag iedere keer flink oploopt.....

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.