Op naar een Slank 2013

Hallo,
Wat vind jij? Heb je zin om van 2013 een mooi, fantastisch en slank jaar te maken? Met een beetje moeite kun je er zo nog een paar extra kilo's af halen vóórdat de lentekleren weer in de winkels hangen en de terrassen roepen om aandacht.

Vervang 1 maaltijd

Voordeelpot Muesli Chocolade / Caramel Veel klanten vervangen als ze klaar zijn met het dieet nog steeds 1 maaltijd per dag door een eiwitrijke variant. Zo heb je een goed alternatief op bv een ontbijt (en het vult meteen voor een paar uur).
Speciaal hiervoor hebben we ook in het "Onderhoud van je Lijf-Pakket" al onze Voordeelpotten gedaan.
Een Voordeelpot heeft een inhoud voor ongeveer 18 tot 20 maaltijden, ideaal voor als je net die ene smaak toch altijd pakt.

Krijg € 5,- korting

Voor onze vaste klanten hebbben we nu een speciale actie. Als je 2 Voordeelpotten koopt en gebruikt dan de kortingscode "goedkopepotten" krijg je € 5,- korting op de totaalprijs. We hadden onze potten al goedkoper gemaakt ( nu € 26,90), maar dan zakt de prijs per pot dus nog met € 2,50 waardoor hij onder de magische grens van € 25 zakt). Hieronder zie je het scherm waar je de code in kunt vullen:
Deze code is geldig tot 31 januari, kun je eenmalig gebruiken en werkt pas op het moment dat je al 2voordeelpotten in je winkelmandje hebt zitten. Het bedrag is niet uit te keren in contanten en kan niet achteraf verrekend worden.

Begeleiding 

Tanita WeegschaalHet meest efficiënt om af te vallen is door begeleiding te hebben. Bij ons is dat altijd gratis. Woon je in de buurt van Oisterwijk dan bieden we je de mogelijkheid om begeleidingsgesprekken te combineren met een body-analyse. Dan sta je op onze medisch gecertificeerde weegschaal en zal ook je vocht, vet en spiermassa bepaald worden.
Uiteraard kun je ook online begeleid worden als je wat verder weg woont, je stuurt al je vragen naar ons waar we over het algemeen binnen een dag op zullen antwoorden. Oh ja: We wensen je een onvergetelijk 2013 !!!!!!!!! Maak er wat van!

Groetjes,
Bregje & Koen

Inhoud:
- Slank 2013
- Vervang 1 maaltijd
- € 5,- korting
- Begeleiding

Krijg € 5,- korting op 2Voordeelpotten
(lees verder voor de voorwaarden.)
Copyright © 2012 Afvallen met Bregje, All rights reserved.
unsubscribe from this list   update subscription preferences  

Email Marketing Powered by MailChimp
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.