Tips voor de zomer

 

 

 

Tips om de voor de zomer, nieuwe producten en onze vakantie.

Hallo, in deze nieuwsbrief vind je:
- Tips voor de zomer
- Nieuwe producten
- Onze vakantie (de webshop blijft open!)

Zomer

De zomer is begonnen, de zomerkleding is weer tevoorschijn gehaald en we kunnen genieten op een terrasje of in de tuin.
Juist in deze periode kunnen er veel ‘moeilijke’ momenten zijn, probeer het echter niet uit de hand te laten lopen, dat zou zonde zijn! Je kunt op veel manieren toch koolhydraatarm genieten: bestel op een terrasje droge witte wijn en sla tijdens een bbq het stokbrood en sauzen over. Geniet, maar wel met mate. En als je dan toch de fout in bent gegaan: doe een paar dagen wat strenger om het te compenseren. Succes en geniet van de zomer!

Zomer-sluiting (vakantie)

 

Tijdens de zomer blijft de webshop gewoon geopend! Bestel je voor 12u dan zal het "vakantie-team" je bestelling diezelfde dag nog versturen.
Het is tussen zaterdag 13 juli en zondag 11 augustus echter niet mogelijk om producten op te komen halen, we zijn dan gesloten voor weegmomenten. Telefonisch zijn we dan niet te bereiken (wel via de mail). Via de mail kun je natuurlijk ook je begeleidings-vragen stellen die we uiteraard gaan beantwoorden.
We hebben te horen gekregen dat er op de camping waar we naartoe gaan (Provence, Frankrijk) er zeer slecht internet is. (Het is een beetje in the middle of nowhere.) We doen er alles aan om toch dagelijks onze mail te bekijken en te beantwoorden, maar de verwachting is dat het moeilijk gaat worden.
Heb je gemaild, maar krijg je niet meteen antwoord: weet dat we ons best doen en je echt antwoord gaat krijgen!

Nieuw….

· Stevia Druppels Aardbei (Ideaal om je water lekkerder te maken)
· Chocolite Bonbons Caramel Chocolade Nougat (lekkere snack-bonbons)
· Eiwitrijke Chocolade mousse (eiwitrijk, dus een volledige maaltijd!)
· Russel Stover Bosbessen Repen (weer terug van weg geweest!, de fabrikant heeft hem blijkbaar toch weer geproduceerd)
Stevia druppels, aardbeiChocolite Bonbons Caramel Chocolate NougatProteïnerijke ChocolademousseRussel Stover Blueberry Repen

 Tip voor de zomer

Koolhydraatarme Aardappelsalade Probeer veel salades te eten! Dat is het meest gemakkelijk om zo weinig mogelijk koolhydraten binnen te krijgen en toch een ‘voldaan’ gevoel aan je maaltijd over te houden. Probeer bv ook eens een doosje zeevruchten of zalm door je salade te mengen. Gebruik dan onze Walden Farms dressings om het af te maken. Deze hebben we tegenwoordig ook in portieverpakkingen…..
Ga je bbq’en? Gebruik eens de Google zoekopdracht
“lowcarb barbecue”, je vindt dan enorm veel recepten die én lekker én verantwoord zijn. Juist tijdens een bbq is het heel gemakkelijk om voor één persoon iets aparts te maken. Ook altijd lekker: op onze receptpagina’s vind je de Unpotato Salad, een heerlijke salade gemaakt met bloemkool.

 

Fijne vakantie !!!!!
 
 
 
 
 
 
 
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.