We hebben weer nieuwe producten en je kunt nu ook chatten met Koen...

 

 
Hallo,
Fijn dat je weer onze nieuwsbrief leest...
We hebben de afgelopen weken weer wat nieuwe producten erbij gekregen speciaal voor  "Bregje's Dieet", daarnaast hebben we ook een (vinden we zelf) enorm leuke toevoeging gedaan op onze website....
Mocht je op dit moment misschien niet helemaal tevreden zijn met je gewicht dan moet je nu toch <echt> in actie gaan komen om nog voor de feestdagen wat kilo's kwijt te zijn. Het gaat zo snel!
In deze nieuwsbrief vind je ook een kortingscode voor onze Chocolite producten....

Nieuwe Producten

Deze week hebben we (weer) een aantal nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment... Speciaal voor het proteïnedieet van Bregje. Wist je trouwens dat het proteïnedieet en eiwitdieet precies dezelfde diëten zijn?

American Choco Chip Cookies

Hou je van een lekker koekje tussendoor? Dan hebben we nu speciaal daarvoor American Choco Cookies met stukjes chocolade erin. Een doosje kost maar € 9 en bevat 5 porties van ieder 3 stuks.
Ze zijn ook ideaal om bv 1 koekje te pakken per "koffie-moment" als tussendoortje.

Nutrisaveurs Vruchten Cakejes

Van Nutrisaveurs hebben we nu lekkere vruchtencakejes. Ze lijken een beetje op onze (nog steeds niet geproduceerde) Madeleine cakejes maar dan met vruchten stukjes erin. We vinden het een beetje op die vruchtjes lijken die ook in Chipolata pudding zit. Waarschijnlijk weet je dan wel wat we bedoelen ;) Een doosje van 6 stuks kost € 12,50.

Chocolade Praliné Reepjes

Ja hoor, een heel nieuw soort chocolade reepjes! Lekkere reepjes met een zachte praliné vulling erin. Persoonlijk vinden we deze zelf <erg> lekker! Ze hebben ook eens een andere vorm dan alle andere repen.... Een doosje van 7 stuks kost € 14,50.

Chatten met Koen

Misschien denk je "Huh?", maar je kunt nu live chatten met Koen....
Hoe vaak komt het niet voor dat je op onze site zit te lezen of zoeken en je zit op <dat moment> met een vraag. Dan kun je sinds een paar dagen rechtsonder klikken op onderstaand plaatje, je vraag stellen en over het algemeen zou je dan binnen een paar seconden al je antwoord moeten krijgen. Gaaf he!
We denken dat dit echt een hele leuke service is voor onze klanten (JIJ!) zodat we je nog beter kunnen helpen....

Pepernoten alternatief

We hebben ze nog! De voorraad begint te slinken, maar je kunt ze nog steeds kopen: onze Speculaas Reepjes....
Snijdt ze in stukjes, leg ze op een schaaltje en je kunt de gehele dag door genieten van de Sinterklaas sfeer... Echte Fase 1 reepjes met maar 8 gr koolhydraten per stuk.

Dreamfields Pasta update...

In onze vorige nieuwsbrief hebben we gescheven dat Dreamfields Pasta is gestopt met de internationale distributie van hun koolhydraatarme pasta.
We hebben nog van een paar variaties voorraad, helaas niet van alles.... We verwachten dat we over een week of 3 weer voldoende in voorraad hebben.
Hou onze Facebook pagina in de gaten om onmiddellijk een melding te krijgen als ze er weer zijn.... (Like deze, dan zie je het onmiddellijk in je tijdlijn).

Nieuwsbrief Actie

Ken je onze Chocolite Proteïne reepjes en Bonbons al? Dit zijn proteïne repen en bonbons die erg weinig koolhydraten bevatten (nog minder dan onze fase 1 repen). 
Gebruik de code "chocoliteactie" voor 5 halen, 4 betalen. Je koopt deze allemaal per stuk, dus het gaat redelijk snel. Normaal kosten de bonbons € 1,85 en de repen € 1,99. Als je de code gebruikt krijg je als je er 5 van dezelfde soort koopt één gratis. Deze actie is geldig tot 15 november. Je kunt de repen en bonbons hier vinden


Ondertussen op Facebook:

 
 
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.