Dit is het juiste moment om af te vallen.

Hallo,
De herfst is nu dan toch <echt> begonnen... De komende tijd bevinden we ons in een rustige (lees gemakkelijk) tijd qua feestdagen en aanverwante artikelen.
Wil je nog even vóórdat de kerst begint er een paar kilo af hebben dan is dit toch echt wel de uitgelezen tijd om nog eens even in het regime te gaan en een paar kilo eraf te halen, je kunt het!

Pepernoten alternatief

Overal zie je op dit moment de pepernoten weer liggen, speciaal daarvoor hebben we het succes van vorig jaar weer in huis gehaald: Speculaas Repen! Tip: snijdt ze in kleine stukjes en je hebt zo altijd iets om 'te snoepen'.
Dit zijn Fase 1 repen (dus met zeer weinig koolhydraten) die ook tellen als volledige maaltijd. 
Om je kennis te laten maken met deze repen willen we je éénmalig € 3,00 korting geven op een doosje van deze repen. Gebruik hiervoor de kortingscode "xxxx, deze staat in de nieuwsbrief" nadat je een doosje hebt toegevoegd aan je winkelmandje. De korting zal dan meteen toegevoegd worden.

Nieuwe producten

We hebben Beef Jerky! Deze hebben we van Ostrim in de smaken Naturel en Barbecue. Met de hand gesneden en gedroogd vlees wat gerookt is met speciaal hout. Door hun afkomst bevat het extreem weinig vet en koolhydraten maar wel veel proteïnen! Het is een erg smakelijke snack voor tussendoor.
Per stick voor maar € 3,10.
 

Dreamfields Pasta oeps...

Goed kans dat je al hebt gemerkt dat op het moment veel van onze koolhydraatarme Dreamfields Pasta is uitverkocht. Dat komt omdat de producent een paar weken geleden heeft besloten om per direct te stoppen met de internationale distributie. We zijn op dit moment nog steeds bezig om via een andere manier deze pasta toch onze kant op te krijgen. Dit gaat absoluut lukken, maar het zal helaas nog een paar weken gaan duren voordat we weer een volledige voorraad gaan hebben. Als dit weer het geval is zullen we dit natuurlijk melden! Hou hiervoor ook onze Facebook pagina in de gaten.... (Like deze, dan zie je het onmiddellijk in je tijdlijn).

Genieten van de herfst

Vanaf fase 2 kun je genieten van deze super herfstige Paddenstoelensoep.
Wat heb je nodig?

- een bakje champignons + een bakje gemengde paddenstoelen
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 2 theelepels verse tijm
- 250ml droge witte wijn
- 500 ml kippenbouillon (1 tabletje met kokend water)
- bekertje creme fraîche light
Borstel de paddenstoelen schoon en snij in stukken, pel en snipper de ui en knoflook. Bak alles 5 minuten in de koekenpan. Voeg tijm, wijn en bouillon toe en breng aan de kook, daarna 5 minuten zachtjes laten koken. Voeg de creme fraîche toe. (Evt kun je ook de soep pureren)


Ondertussen op Facebook:

 
 
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.