Nieuwsbrief december 2014

We hebben speciale kerst tips en een kortingscode
Bekijk deze email in je browser
December Nieuwsbrief

- Kerst Tips
- Kortingscode

Je kunt onze prijslijst ookdownloaden. Hier staan alle 411 producten op.
Hallo <<Voornaam>>,

Dit is misschien wel de moeilijkste tijd van het jaar om aan de lijn te denken. Toch zijn we van mening dat je ook in December goed aan je gewicht kunt werken. Al is het maar om ervoor te zorgen dat het stabiel blijft. Balansdag, balansdag, balansdag.....
Ook hebben we een leuke kortingscode al vinden we zelf. 
Kerst Selectie
Speciaal voor kerst hebben we een pagina gemaakt met een aantal producten die je én heel erg lekker zijn én ook nog verantwoord. Het varieert van onze befaamde tortilla's / pita's tot suikervrije kerst chocolade van Cavalier. Bekijk hier de selectie van producten.
We hebben nog maar een zeer beperkt aantal Chocolade Kerstballen en Chocolade Kerstmannen. Pak ze zolang ze er nog zijn.....
Kerst ideeën
Zoek je nog tips voor de kerst zoals recepten of "uit-eten"-tips?
Ga naar deze pagina voor alle tips.
Kortingscode
Juist in deze maand ben je vaak van huis weg. Het is dan gemakkelijk om een kant en klare shake bij je te hebben die veel eiwitten bevat en erg weinig koolhydraten. Omdat je alleen maar het dopje eraf hoeft te draaien of een rietje erin hoeft te steken is het ideaal om in je tas te hebben als je van huis weg bent.
Speciaal hiervoor kun je met de volgende kortingscode "gemakkelijk" € 0,50 korting per kant en klaar pakje of flesje krijgen als je voor minimaal € 50,- af gaat rekenen. Normaal kost een pakje € 2,50, nu € 2,-. 
Deze actie is geldig op de volgende producten bij een totaal bestelbedrag van minimaal € 50,-:

De code is geldig tot 31-12-14 en kun je meerdere keren gebruiken.Klik hier voor meer uitleg over hoe de kortingscode werkt en waar je deze in kunt vullen.
Deze kortingscode hebben we na een vraag van een klant. Heb jij een goed idee voor een actie, aanbieding of kortingscode? Reageer op deze email en wie weet is het de volgende actie!


We wensen je hele fijne feestdagen toe!
Bregje & Koen

Copyright © 2014 Afvallen met Bregje, All rights reserved. 
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.