Super lekker koolhydraatarme broodjes en pizza

xtra tussentijdse nieuwsbrief met speciale producten.
Bekijk deze email in je browser
Speciaal Extra Nieuws

- Lowcarb Bagels
- Lowcarb Broodjes
- Lowcarb Pizzabodem

Je kunt onze prijslijst ookdownloaden. Hier staan alle 411 producten op.
Hallo,

We hebben het hoor! ECHTE koolhydraatarme bagels, hamburgerbroodjes en pizzabodem met maar 2 gr koolhydraten die ook nog eens geweldig smaken. 
In verband met de versheid van de producten versturen we deze komende week onmiddellijk na aankomst. Wil je ze hebben? Bestel ze dan snel, anders zijn ze op.
We zijn zelf na het proeven ervan echt een grote fan van deze producten geworden, ze zijn het echt waard dat ze iets duurder zijn dan normale koolhydraatarme producten.
Je kunt ze wellicht ook goed gebruiken voor de komende feestdagen. Verantwoord genieten van brood...

Deze koolhydraatarme Bagels met de smaak "Alles-erop-en-eraan" hebben lekkere uien, kaneel, zaadjes en bv zelfs knoflook als basis. Dit is Koen's favoriet.
De bagels zitten per 6 in een zak. 

Deze koolhydraatarme Hamburgerbroodjes zijn echt perfect om een lekkere koolhydraatarme hamburger te maken. Zo kun je ook tijdens je dieet een lekkere hamburger eten. Pak rundergehakt en kruid dit met gehaktkruiden, bakken in de pan en maak een hamburger met wat sla en magere kaas.
De broodjes zitten per 6 in een zak. 
Deze koolhydraatarme pizzabodem komt rechtstreeks uit Hollywood. Het is een mooie bodem welke je zelf kunt beleggen om zo ook een koolhydraatarme pizza te eten met een bodem die niet van echt te onderscheiden is!
De verpakking bevat 1 pizza bodem. 

De Great Low Carb Bread Company uit Noord-Hollywood (Los Angeles) heeft een uniek recept: ze vroegen zich af waarom er geen koolhydraatarm brood kon zijn zonder dat het smaakte als een spons. Vanuit die filosofie zijn ze gaan bakken en ze hebben een super lekkere lijn met producten (Bagels, Broodjes, Pizza bodems) waarvan je bijna niet proeft dat het koolhydraatarm is, ze smaken echt heel goed.

Per Bagel, Broodje of Pizzabodem krijg je maar 2 gr netto koolhydraten binnen! Perfect voor een koolhydraatarm dieet natuurlijk.

Deze bagels zijn een special die we na aankomst in het magazijn z.s.m. naar je toesturen. Dit in verband met de versheid, als je ze ontvangt vries je ze in en dan zijn ze nog enkele weken houdbaar.

Je volledige bestelling wordt pas verstuurd op het moment dat de bagels beschikbaar zijn. De verwachte verzenddatum is donderdag 13-11.



Heb je nog vragen naar aanleiding van deze extra tussentijdse nieuwsbrief? Stuur ons dan een mail.

Groeten,
Bregje & Koen

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.