Nieuwsbrief december 2015

Speciale Kerst tips en een gratis kerst-broodje.
Bekijk deze email in je browser

Hallo ,
Het is bijna kerst, misschien wel de moeilijkste maand om aan je dieet te werken. Maar geen nood! We hebben echt wel een aantal leuke tips voor je.... (en een gratis kerst product, zie verderop in deze email)

Kerst tips

Wist je dat we op onze site een speciale pagina hebben waar je verschillende lekkere recepten kunt vinden, maar ook bijvoorbeeld tips over wat je kunt doen als je met z'n allen naar een restaurant gaat. Zelfs complete menu's.
Daarnaast hebben we (Bregje & Koen) ook nog speciaal producten uitgekozenwaarvan we vinden dat je die wellicht tijdens de kerst kunt proberen. Goede, lekkere producten die toch verantwoord zijn!
Bekijk onze speciale oh-wat-zijn-dat-lekkere-producten-voor-kerst-pagina hier.

Bezorging

Let even op met de kerstdagen. Doordat de Post een paar dagen niets doet en het flink drukker is nu bij de posterijen geven we je de tip om op tijd te bestellen, het zou zonde zijn als je daardoor tijdelijk zonder producten komt te zitten en daardoor gaat zondigen.
Bestel je op woensdag 23-12 vóór 12u dan heb je het nog voor kerst in huis (als PostNL meewerkt). 
Verzenden we je pakket op donderdag 24-12 dan zal het pakket pas op maandag 28-12 bezorgd gaan worden.

Gratis product?

Juist omdat we het zo fijn vinden dat je de nieuwsbrief leest hebben we een aantal Italiaanse Ciao Carb eiwitrijke / koolhydraatarme Panettone broodjes ingekocht. Dat zijn die lekkere Italiaanse zoete broodjes met rozijnen erin die ze altijd in de supermarkt rond kerst verkopen. We hebben maar een beperkte voorraad, dus op=op. Wil jezo'n broodje ontvangen bij je bestelling? Gebruik dan de kortingscode niet meer geldig in het scherm van je winkelmandje. (zie hier onder)
Dit is echt een op=op actie, dus ben er snel bij....
 

 

Dat was het weer voor deze keer....
Heb je nog vragen naar aanleiding van deze email? Dan kun je gewoon op "Reply" drukken, we helpen je graag!
(ook via een gratis Skype consult ! Met de webcam achter je computer, ideaal.... Je kunt meteen een gratis consult inplannen met Bregje)

Tot de volgende keer en geniet van de dag.
Bregje & Koen
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.