Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwe Producten, ons testpanel en een recept.
Bekijk deze email in je browser
Hallo,
We zien dat veel mensen het dieet hebben opgepakt. Dat is erg fijn om te zien. Wij weten samen met z'n allen als geen ander hoe goed het dieet werkt en dat je als je even je best doet gemakkelijk die overtollige kilo's kwijt kunt raken. En als je klaar bent met het afvallen kun je gemakkelijk op gewicht blijven met lekkere koolhydraatarme producten.
In de vorige nieuwsbrief hebben we een recept gezet van eenkoolhydraatarme tosti gemaakt van een Pita broodje, dat hebben we geweten.... Binnen de kortste keren was alles uitverkocht. Op dit moment is alles weer voorradig. Alle Tortilla's en Wraps van ons hebben we weer ruim voldoende op voorraad. Ook is na enkele weken afwezigheid het koolhydraatarme Adam's Brot weer binnen, in Duitsland hadden ze veel last van de sneeuw waardoor de vrachtwagen niet bij de fabriek kon komen. 
We zijn op zoek naar mensen voor ons nieuwe testpanel. 
Deze personen zullen af en toe een product toegestuurd krijgen waar ze over gaan bloggen / schrijven welke wij daarna ook op onze site zullen plaatsen. Interesse? Lees hier meer.
Skinny eiwitrijke koolhydraatarme wafels

Skinny Wafels (Choco / Vanille)

€ 12,50
Koop Nu
Skinny eiwitrijke koolhydraatarme wafels

De Bron Wafels

€ 0,87
Koop Nu

Adam's kh-arme Pasta

€ 3,60
Koop Nu
Cereal snoepjes

De Bron Dropmix

€ 1,55
Koop Nu

Zelfgemaakte kh-arme Guacamole

Bregje is een echte liefhebben van Guacamole. Wist je dat je dit tijdens het dieet gewoon mag pakken? Eventueel zelfs op een toastjevan Ciao Carb.
Afgelopen week hebben we het recept ervan op onze site gezet.
 
Koolhydraatarme Guacamole

 

Tot de volgende keer!
Bregje & Koen
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.