Nieuwsbrief maart 2015

Pasen, Dieet Chips en Mexico.... (plus een kortingscode)
Bekijk deze email in je browser
Hallo ,
Het mooie weer komt er weer aan. Dat merken we goed aan de bestellingen van onze eiwitdieet producten. Heb jij al "onderhoud" gepleegd aan je lijf? Niets is zo effectief als het eiwitdieet....
We hebben weer een aantal mooie nieuwe koolhydraatarme én eiwitrijke producten, ook nu speciaal voor pasen. Ben er snel bij want de paas chocolade is maar beperkt leverbaar.

Pasen

Speciaal voor pasen hebben we van Cavaliersuikervrije koolhydraatarme paashazen en paaseieren. Erg lekker!
De paashazen en eitjes van de afgelopen jaren worden helaas niet meer geproduceerd door Russel Stover, we moesten dus zoeken naar een vervanging. Dat is gelukt!

Chips

We hebben nieuwe chipsProtein Bites maakt lekkere knapperige brosse chips waar ze daarna lekker veel kruiden er overheen doen.Het Engelse merk bestaat nog niet zo heel lang, maar ze zijn de wereld aan het veroveren. 
Naast dat het koolhydraatarme chips is zijn ze ook nog verrijkt met eiwitten, ze tellen dus mee als een maaltijd binnen het dieet! 
Onze eigen Eiwitrijke Barbecue Chips en Sourcream & Onion Chipshebben we ook nog natuurlijk!

Sauzen voor de Tortilla's

We hebben een tweetal mexicaanse sauzen welke erg goed smaken. Deze kun je perfect gebruiken in combinatie met de tortilla's. Kipje erbij bakken, wat groenten en één van de twee sauzen erbij. Super smakelijk. We hebben de smaken  Taco Saus Chipotle Garlic en Enchilada Saus Green Chile. Allebei zijn ze niet pittig maar wel erg smaakvol.
Van ons testpanel hebben we de afgelopen weken al de eerste verslagen terug gekregen. Uiteraard is dit allemaal op onze site te lezen. Het leuke is dat onze panel leden ook vaak een recept erbij vermelden, wellicht haal je er zelf extra inspiratie uit..... Ondertussen hebben we al verslagen van: Dietimeal Eiwitrijke PizzaDietimeal Koffie Shake / Pudding, de RöstiPasta Carbonara (2x, hier de andere), de Eiwitrijke Rijst en nog een recept om zelf tomatensoep te maken uit de oven.
Panel-leden: BEDANKT.


Nieuw in onze webshop:

Cavalier Paas producten

Cavalier 
Paas-Special

Vanaf
€ 4,75
Koop Nu
Cereal Choco Delight Koekjes

Klene Dropjes
(4 smaken)

€ 1,67
Koop Nu
Atkins USA Pecan Caramel Clusters

Protein Bites Chips (per 6)

€ 12,-
Koop Nu
Cereal snoepjes

Frontera
Tortilla Sauzen

€ 4,50
Koop Nu
 

Aanbieding

We moeten wat plaats maken voor onze nieuwe producten. Daarom zijn de volgende producten in een OP = OP aanbieding.

Kortingscode

We vinden het fijn dat je onze nieuwsbrief tot hier hebt gelezen. 
Om je te bedanken kun je met de kortingscode niet meer geldig € 5,- korting op de totaalprijs krijgen bij je volgende bestelling. 
De code is geldig bij een minimaal bestel totaalbedrag van € 50,-, geldt tot 31-3-2015 en is per klant eenmalig te gebruiken.

 

Tot de volgende keer!
Bregje & Koen
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.