Nieuwsbrief november 2015

Gratis e-consult en een kortingsactie
Bekijk deze email in je browser

Gratis e-consult bij Bregje?

Hallo,
Heb jij ook weleens behoefte aan wat extra motivering of hulp bij het dieet? Welnu: wij gaan je helpen! Hoe? Lees hier.
Ook hebben we (uiteraard) weer een hoop nieuwe producten en een leuke kortings actie hiervoor.

Skype e-Consult

Het is natuurlijk al veel langer mogelijk om een persoonlijk consult bij Bregje aan huis te hebben (ook gratis overigens!), maar nu zijn we ook begonnen met e-consults. Gewoon gemakkelijk thuis achter je computer of tablet Skypen met Bregje. 
Het is erg belangrijk dat je het dieet op de juiste manier doet en wij weten als geen ander hoeveel informatie er te vinden is over ons eiwitdieet. Om toch eens weer goed op de rit gezet te worden of om gewoon eens wat vragen te beantwoorden waar je mee zit is het ideaal om dit face-to-face met Bregje te kunnen doen.
Tijdelijk bieden we ons e-consult nog gratis aan, dus wil je er gebruik van maken klik dan op de volgende link voor meer informatie.

Ik wil een gratis Skype Consult

 

Nieuwe Kortingsactie

In onze vorige nieuwsbrief hebben we het al vermeld, maar toch voor de volledigheid nog een keer ons Volume Voordeel uitgelegd:
Onze Volume Voordeel actie 
hebben we aangepast. Zo krijg je nu nog sneller meer korting op producten. De percentages zijn verhoogd en de bedragen waarbij het volgende percentage gaat tellen zijn omlaag gegaan. Echter zijn er ook producten uit de actie gehaald, we hebben hiervan zoveel mogelijk de prijzen aangepast naar beneden zodat je hier gewoon altijd korting op krijgt. (wat denk je bv van de nieuwe prijs voor onze Toast: was € 10 nu € 8,50,crackers: was € 12,50 nu € 9,50 of de Joseph Pita: was € 5,50 nu € 4,50. En nog veel meer. 
Je kunt de producten herkennen waar je de korting op krijgt door het groene logootje wat bij de foto staat, ook staat het op iedere product pagina als je de korting krijgt.
Omdat niet meer alle producten onder de korting vallen zal het "Volume Voordeel"-percentage alleen toegepast worden op de artikelen die het "Volume Voordeel" label hebben. De webshop kijkt echter wel naar het totaalbedrag van je bestelling om het bijbehorende percentage te berekenen. 

Als je bv voor € 125 aan producten in je winkelmandje hebt liggen krijg je op de producten van het Volume Voordeel meteen 10% korting op de productprijs (dus niet op producten zonder Volume Voordeel). Je kunt zelfs tot 20% Volume Voordeel krijgen op producten bovenop de al erg scherpe prijs....

 

Nieuwe producten

We hebben weer een hoop nieuwe producten:
Deze keer vooral veel Ciao Carb producten. Dit zijn eiwitrijke producten welke allemaal hand gemaakt worden in Italië. We hebben nu het volledige assortiment hiervan zoals verschillende koeken, rijst, pasta, toastjes en zelfs een pizza broodje.

Actie

Speciaal om te vieren dat we het volledige Ciao Carb assortiment hebben kun je tot eind december 10% korting krijgen op alle producten van Ciao Carb. Gebruik hiervoor de kortingscode niet meer geldig en je zult zien dat er meteen 10% korting van de totaalprijs afgaat. 
De korting geld alleen voor Ciao Carb producten en kan niet toegepast worden op al geplaatste bestellingen.

Dat was het weer voor deze keer....
Heb je nog vragen naar aanleiding van deze email? Dan kun je gewoon op "Reply" drukken, we helpen je graag!

Tot de volgende keer en geniet van de dag.
Bregje & koen
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.