Nieuwsbrief oktober 2015

We hebben een nieuwe site en nieuwe kortingen....
Bekijk deze email in je browser

Heb je onze nieuwe site al gezien?

Hallo ,
We hebben een nieuwe site! Wat zijn we er lang mee bezig geweest zeg, maar het is absoluut de moeite waard. Ook is hij nu goed te gebruiken op je telefoon en tablet zonder continu in te moeten zoomen zoals bij de oude het geval was. Ook hebben we Bregje gecartoonificeerd, je ziet haar hier boven staan.....
Behalve de site hebben we ook onze speciale kortings actie aangepast (lees meer hier onder), en we hebben (uiteraard) weer nieuwe producten.

Nieuwe Kortingsactie

Onze Volume Voordeel actie hebben we aangepast. Zo krijg je nu nog sneller meer korting op producten. De percentages zijn verhoogd en de bedragen waarbij het volgende percentage gaat tellen zijn omlaag gegaan. Echter zijn er ook producten uit de actie gehaald, we hebben hiervan zoveel mogelijk de prijzen aangepast naar beneden zodat je hier gewoon altijd korting op krijgt. (wat denk je bv van de nieuwe prijs voor onze Toast: was € 10 nu € 8,50,crackers: was € 12,50 nu € 9,50 of de Joseph Pita: was € 5,50 nu € 4,50. En nog veel meer. 
Je kunt de producten herkennen waar je de korting op krijgt door het groene logootje wat bij de foto staat, ook staat het op iedere product pagina als je de korting krijgt.
Omdat niet meer alle producten onder de korting vallen zal het "Volume Voordeel"-percentage alleen toegepast worden op de artikelen die het "Volume Voordeel" label hebben. De webshop kijkt echter wel naar het totaalbedrag van je bestelling om het bijbehorende percentage te berekenen. 

Als je bv voor € 125 aan producten in je winkelmandje hebt liggen krijg je op de producten van het Volume Voordeel meteen 10% korting op de productprijs. Je kunt zelfs 20% korting krijgen op producten bovenop de al erg scherpe prijs....

Nieuwe producten

We hebben weer een hoop nieuwe producten:
Wat denk je bv van een super lekkere eiwitrijke koek van Ciao Carb met een dikke laag chocolade en stukjes sinaasappel erin. (per stuk te koop) Ook hebben we de koolhydraatarme eiwitrijke rijst van Ciao Carb, net zo lekker als de oude rijst die alweer een tijdje niet te leveren is. 
Uit Amerika komt een nieuwe variant Pita brood die we sinds kort hebben: hetToufayan Pita brood. Deze broodjes zijn een stuk dikker dan de Joseph Pita broodjes waardoor je ze gemakkelijker kunt vullen. De Joseph Pita broodjes hebben we ook nog natuurlijk. 
(Wist je trouwens dat je daar een erg lekkere koolhydraatarme tosti van kunt maken?)

Dat was het weer voor deze keer....
Heb je nog vragen naar aanleiding van deze email? Dan kun je gewoon op "Reply" drukken, we helpen je graag!

Tot de volgende keer en geniet van de dag.
Bregje & koen
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.