Nieuwsbrief september 2015

Tijd om de vakantiekilo's aan te pakken. (met een mooie korting)
Bekijk deze email in je browser
Hallo,
De vakantie zit er weer op, alle schoolvakanties zijn weer afgelopen, de regen is er weer. De eerste truien zijn gezien en de zomerkleding verdwijnt naar de achterkant in de kast. Tijd om onderhoud te plegen!

Vakantiekilo's

Heerlijk die vakantie.... Lekker genieten, terrasje, wijntje, kaasje, worstje, en BAM: de vakantiekilo's zijn nu bij jou vakantie aan het vieren. 
Wil je deze snel weer kwijt? Dat kan: doe een paar weken onseiwitdieet en je zult zien dat ze als sneeuw voor de zon weer weg zijn. Je hebt geen honger tijdens het dieet en we hebben honderden verschillende producten die je kunt pakken. Echt niet alleen shakes dus. Kijk eens bij onze startpakketten om al morgen of overmorgen te gaan starten met je bijgewerkte lijf. Wil je meer info over het dieet?Klik dan hier.
Verderop vind je een mooie aanbieding voor het eiwitdieet.

 

Test Panel

Ons testpanel heeft weer een aantal hele mooie artikelen geschreven over nieuwe en al bestaande producten. Wat denk je bijvoorbeeld van onze koolhydraatarme paninikoolhydraatarme pizzaDietiMeal kippensoep of de Adam's Pasta ala Eva.
 
 
 

Vaste korting

Bij ons krijg je altijd korting als je wat meer besteld. Al vanaf een totaalbedrag van € 50 krijg je 5% korting op het totaalbedrag. Dit kan oplopen tot 15% korting.....
Onze prijzen zijn al erg goed al zeggen we zelf, maar daar geven we dus ook nog korting bovenop.
  • Wist je trouwens dat we al vanaf € 40 je bestelling gratis verzenden?
  • Wist je dat als het bedrag wat je af moet rekenen meer dan € 100 is je altijd een gratis product uit kunt kiezen? 

Kortingsactie

Tot eind september 2015 kun je eenmalig € 7,50 korting krijgen op je aankoop als je producten van het eiwitdieet koopt. Met het eiwitdieet kun je snel en doeltreffend afvallen. Gebruik de kortingscode "eiwit" in je winkelwagen nadat je een artikel uit de Eiwitdieet categorie hebt toegevoegd en er zal meteen € 7,50 van het totaalbedrag afgetrokken worden. 
Let op: Dit geldt alleen voor producten uit onze Eiwitdieet categorie.
De korting kan niet achteraf worden berekend op al geplaatste bestellingen en is per klant eenmalig te gebruiken. Uitkering in contanten is niet mogelijk.

 

Geniet van de dag, tot de volgende keer!
Bregje & Koen
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.