Nieuwsbrief 17-2-2016 Sukrin

Super mooie Koolhydraatarme Scandinavische producten....
Bekijk deze email in je browser
Hallo,
En we gaan maar door: WEER nieuwe producten in onze webshop!
Deze week hebben we alles van Sukrin toegevoegd. Een Scandinavisch merk wat een erg goede suikervervanger maakt, maar daarnaast ook bakmixen (brood, cake, taart) en meelsoorten. 

Lekker Suikervrij...

Ken je Sukrin? Misschien wel, misschien niet. Het is een merk wat uit Scandinavië komt en daar al jaren heel groot is met suikervrije producten. Ze hebben een eigen zoetstof welke 100% natuurlijk is. Geen gekke E-nummers dus. Vanaf deze week verkopen we ook alles van Sukrin.

Suikervervanger

Iedereen weet natuurlijk dat suiker absoluut taboe is tijdens je dieet (propvol koolhydraten!). Sukrin heeft verschillende soorten suikervervangers zoals koolhydraatVRIJe poedersuikerbruine suiker, en "normale" suiker (natuurlijk koolhydaatvrij). Het leuke is dat je het ook kunt gebruiken om mee te bakken. Combineer dat bv met koolhydraatarm meel en je kunt een koolhydraatarme cake bakken.

Lekker Bakken

Nu we het er toch over hebben: we hebben ook cakemix (normaal &chocolade) en bv kwarktaartmix. Ook heel leuk: cake-in-a-cup. In 2 minuten je cake vanuit een kopje op tafel.....

Koolhydraatarm Meel 

Van Sukrin hebben we ook 2 soorten koolhydraatarm broodmix (we hadden er nog niet genoeg vonden we haha). Maar ook amandelmeelkokosmeel ensesammeel.

Conclusie

We zijn enthousiast over deze producten. Je kunt er alle kanten mee op en als je na het eiwitdieet verder wilt gaan met je koolhydraatarme levensstijl (wat we heel erg aanraden natuurlijk) dan is dit weer een leuke nieuwe basis voor je keukenkastje.....
 
Koolhydraatarme Poedersuiker
Koolhydraatarme kwarktaart
Koolhydraatarm brood met chiazaad en Hemp
Koolhydraatarme Cake in a Cup van Sukrin

Nieuw

Het is nu weer teveel om al onze nieuwe producten hier neer te zetten.... De afgelopen maand hebben we in totaal bijna 40 nieuwe producten aan onze site toegevoegd....
Bekijk alle nieuwe producten op onze site via de volgende knop.
Bekijk de Nieuwe Producten

Instagram

Wist je dat we ook op Instagram actief zijn? Iedere dag post Bregje één of meerdere foto's van lekkere dingen, een recept of een grappige spreuk.
Like ons op Instagram en je ziet regelmatig wat wij als lunch of diner pakken en waar we zelf blij van worden....
Klik hier voor onze Instagram pagina.

We helpen je graag!

Dat was het weer voor deze keer....
Heb je nog vragen naar aanleiding van deze email? Dan kun je gewoon op "Reply" drukken, we helpen je graag!
(ook via een gratis Skype consult ! Met de webcam achter je computer, ideaal.... Je kunt meteen een gratis consult inplannen met Bregje)

Tot de volgende keer en geniet van de dag.
Bregje & Koen
Facebook
Onze Site
Instagram
 
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.