Nieuwsbrief januari 2016

Huppetee: de kilo's gaan er nu echt vanaf.
Bekijk deze email in je browser
Hallo,
Zo, nu is het <echt> het moment om even de duimschroeven weer aan te draaien. Hieronder zie je wat je daar precies aan kunt doen. Ga je op wintersport en past je broek nog? Ga je carnavallen en wil je het liefste in een pak wat je nog hebt hangen? Echt heel veel klanten van ons willen "gewoon even" een paar kilo kwijt raken.
Ook hebben we veel nieuwe producten, lees verder wat we allemaal hebben. Zowel voor het eiwitdieet, als het koolhydraatarme en Atkins dieet.

Welk Dieet?

Als je net als veel andere mensen gewoon op de snelst mogelijke manier af wilt vallen dan doe je een paar weken het Eiwitdieet, een paar kilo in de week afvallen is heel normaal. Klik hier voor onze startpakketten. Het eiwitdieet is een dieet met extra eiwitten én het is koolhydraatarm.
Ook hebben we veel koolhydraatarme producten, deze kun je óf gebruiken tijdens het eiwitdieet (omdat je daar op je carbs moet letten), óf je gebruikt ze om een koolhydraatarme(re) levensstijl aan te meten. Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat een koolhydraatarme levensstijl het beste is.
Ook hebben we veel Atkins dieet producten, dit is een beetje een tussenvorm tussen ons eiwitdieet en het koolhydraatarme dieet.
 

Nieuw

Bij Afvallen met Bregje hebben we de afgelopen tijd veel nieuwe producten. Sinds deze week hebben we het Amerikaanse Atkins assortiment compleet gemaakt met 10(!) nieuwe Atkins repen. We hebben vanaf nu alle Amerikaanse Atkins producten! Ook de nieuwe Harvest Trail repen met meer natuurlijke ingrediënten....
De eerlijkheid laat ons wel zeggen dat we niet de shakes hebben uit Amerika, we hebben dus bijna alles. De shakes zijn veel te duur qua transportkosten namelijk.
Maar behalve de Atkins producten hebben we ook een nieuwe DietiMeal shake in de smaak Praliné. Anita van ons testpanel heeft deze al beoordeeld met een dikke 5. (lees hier haar review)
Hiermee zijn we er nog niet, ook hebben we veel nieuwe cracker en broodsoorten! Wat te denken van lekkere sesamcrackers of pompoenpit crackers. Eet je vaak het Brood met Zaden? Dan hebben we nu ookBrood met Walnoten, ook dat heerlijke donkere brood met lekkere stukjes walnoten er doorheen.
Wist je dat we ook op Instagram actief zijn?
Like ons op Instagram en je ziet regelmatig wat wij zelf als lunch of diner pakken en waar we zelf blij van worden....
Klik hier voor onze Instagram pagina.

We helpen je graag!

Dat was het weer voor deze keer....
Heb je nog vragen naar aanleiding van deze email? Dan kun je gewoon op "Reply" drukken, we helpen je graag!
(ook via een gratis Skype consult ! Met de webcam achter je computer, ideaal.... Je kunt meteen een gratis consult inplannen met Bregje)

Tot de volgende keer en geniet van de dag.
Bregje & Koen
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.