Nieuwsbrief: We zijn er weer...

Minder Bezorgkosten, Korting op Brownies en een heerlijk zomers recept.

Inhoud

  • Minder Bezorgkosten
  • Korting op Brownies
  • Zomers Recept
  • Nieuwe Producten

We zijn weer terug van vakantie! We hopen dat je zelf net zo'n fijne vakantie hebt gehad als wij.
Vanaf nu gaan we dus ook weer dagelijks verzenden. Bestel je vóór 12u 's middags via de webshop dan heb je je producten de volgende dag al in huis. 
Misschien heb je in het verleden het dieet gevolgd en nu niet meer, bedenk dan dat je die kilo's er ook zo weer af hebt... We willen je hier graag bij ondersteunen.
gratis bezorgingBezorgkosten
Een verandering die we direct in hebbben gevoerd is dat je vanaf nu nog maar de helft aan bezorgkosten hoeft te betalen! Vanaf € 70,- is bezorging binnen NL nog steeds gratis.Bij bestellingen tot € 70,- hoef je nog maar € 3,75 aan bezorgkosten te betalen. (Dit was altijd € 6,75) Mocht je je bestelling af willen komen halen dan is dit uiteraard gratis, eventueel kun je dan ook pinnen. Voor meer informatie klik je hier.
Korting op Brownies
BrowniesWe hebben twee producten die altijd snel op datum zijn ivm de verse ingrediënten, dat zijn onze Madeleine Cakejes enChocolade Brownies. We hebben ivm onze vakantie groot ingekocht, maar nu zijn de brownies bijna op datum. (Ze zijn nog goed tot 30 augustus.) 
Daarom hebben we de Brownies vanaf nu met 50% korting in de webshop staan. (uiteraard ook voor die prijs als je een gratis consult hebt) Totdat deze voorraad Brownies op is kun je ze kopen voor € 3,- per doosje, en in ieder doosje zitten er 7.

Koolhydraatarm Recept

Stel dat de zomer toch nog doorbreekt dan is er niets lekkerders dan een lekkere koude soep. In Spanje hebben ze de Gazpacho, maar hier in Nederland hebben we de Komkommer. (komme-komme-kommer van AH) Hier dan ook een recept voor een koude komkommer soep. Deze kun je al eten in fase 1!
Pak een komkommer en haal de zaadlijsten eruit. Fruit in een pan een sjalotje en doe daar dan de stukjes komkommer bij en 500ml groentenbouillon. Beetje peper en zout en 5 min laten koken. Doe hier een pakje Alpro Soya Cuisine doorheen en wat gehakte munt. Minimaal 3uur in de koelkast en klaar is een heerlijke soep.
Ben je op zoek naar een product?
Ben je op zoek naar een product of mis je nog iets wat je graag zou willen hebben? Vertel het ons en we zullen onze best doen om het in ons assortiment op te nemen.
Zeer binnenkort kun je bv al IJs verwachten wat je al in fase 1 kunt gebruiken en een nieuwe Voordeelpot....

Copyright © 2011 Afvallen met Bregje, All rights reserved.
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.