Controle

Eiwitdieet

Bij het eiwitdieet vervang je een aantal maaltijden per dag door een eiwitrijke variant. Speciaal daarvoor hebben we verschillende soorten shakes, repen, wafels (en veel meer), die eiwitrijk zijn en een verlaagd gehalte aan koolhydraten bevatten.
Daarnaast hebben we veel andere producten, die niet eiwitrijk zijn, maar wel passen binnen het low carb dieet.

Bekijk alle producten van het Eiwitdieet
Het Verschil tussen Eiwitdieet en Koolhydraatarm
Lekkere low carb producten

Koolhydraatarm Dieet

Binnen het koolhydraatarm dieet is het belangrijk om minder koolhydraten tot je te nemen. In de supermarkt vind je bijna geen producten met een verlaagd aantal koolhydraten, omdat ze daar alleen light producten verkopen (die vaak juist meer koolhydraten bevatten).
Wat hebben we? Super veel en ook nog eens erg lekkere producten, maar dan met veel minder koolhydraten!
Eigenlijk is dat in een notendop waar wij op selecteren. We hebben veel verschillende producten, die passen binnen het koolhydraatarm dieet. Wat te denken van onze tortilla's, brood, chocolade of pasta?

Bekijk ons low carb aanbod
Het Verschil tussen Eiwitdieet en Koolhydraatarm
Atkins uit Nederland en Amerika

Atkins

Wie kent het Atkins dieet nou niet? Dit is echt een dieet wat al jaren mee gaat.
Wij verkopen alle Nederlandse én veel Amerikaanse Atkins producten. Bij ons kun je ze ook nog eens met flinke korting inkopen, Atkins met korting zogezegd. De producten waar je korting op krijgt herken je aan het groene "Volume Voordeel"-logo.

Ga naar het Atkins dieet
Korting op Atkins producten

 

 


Bezorging en Kosten

Flexibele Bezorging

We vinden het belangrijk dat je je producten snel thuis hebt. Bestel je voor 12u 's middags dan heb je het normaal gesproken de volgende dag al in huis. Je kunt zelf kiezen tussen verschillende vervoerders (zoals Fietskoeriers, DHL, PostNL en DPD). We vinden het belangrijk dat je bestelling op de voor jou fijnste manier afgeleverd gaat worden. (Wij vinden de Fiets Koeriers erg fijn).

Meer over de bezorging
Dieet Producten

We hebben veel, heel veel

Met meer dan 600 producten voor het eiwitdieet, low carb, keto en Atkins dieet kun je wel zeggen dat we voor ieder wat wils hebben. Kun je iets niet vinden? Neem dan contact op en we kijken wat we kunnen doen. We hebben al veel producten toegevoegd nadat klanten hier specifiek om vroegen.

Lees Meer

Jij bent belangrijk!

Persoonlijke aandacht

We vinden dat al onze klanten even belangrijk zijn, jij dus ook! Iedere bestelling wordt met zorg verpakt en verstuurd. Dit doen we al meer dan negen jaar en de Reviews die we krijgen van onze klanten bewijzen dit.... We scoren fantastische reviews. Dit vinden we erg fijn om te lezen altijd, maar bovenal kunnen we je zo ook laten zien dat we ook echt waarmaken wat we beloven.

Social Medial

Instagram

Bregje is erg actief op Instagram. Volg Afvallen met Bregje ook en zie zo ook veel gave foto's die andere klanten hebben gemaakt met onze producten. Ook hebben we regelmatig winacties op Insta.

Ons Instagram Profiel
Proberen....

Gratis Product?

Regelmatig kun je ook kiezen voor gratis producten. Kijk altijd goed of er op dit moment een actie is. Vaak zie je een aantal kortingscodes waarvan je er één kunt gebruiken om een gratis cadeautje toe te voegen aan je bestelling.

Combineren met je dieet

Andere Diëten

Volg je op dit moment een dieet van een ander merk? Denk dan eens aan ons. Je kunt met onze producten je dieet vaak goed aanvullen of zelfs volledig vervangen. Ons dieet werkt perfect in combinatie met andere eiwitdiëten of proteïnediëten, zelfs van andere merken.... Zo zijn we vaak veel goedkoper dan de grote merken die iedereen wel kent. "Afvallen met Bregje" is ook kiezen voor je portemonnee....

Lees meer over andere merken

Instagram

Hieronder zie je de laatste foto's die we op Instagram hebben gezet. Volg je ons al?
 

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.